The Body Shop Skin Defence Recension, Swatches, Bilder

The Body Shop Skin Defence Den här nya SPF-tuben är min nya höjdare! Skin Defence Multi Protection Essence är för sina 50-taggare helt suverän, den klår min solskyddsfaktor från Chanel på alla plan. Skin Defence är som en tunn och transparent slöja på huden. Inget vitt tjockt lager och är som en mjölk att smörja in.

The Body Shop Drops Of Youth Essence Lotion, Concentrate & Day Cream Recensioner

The Body Shop Drops Of Youth Essence Lotion, Concentrate & Day Cream The Body Shop Drops Of Youth finns nu inte längre bara som en riktigt bra mask, utan en hel serie med serum, dagkräm, essence-lotion och koncentrat för ögonen. Nu har jag provat alla produkter en längre tid och kort sagt är detta en serie som gör min hy lite piggare!

The Body Shop Vitamin E Limited Edition

The Body Shop Vitamin E och de brittiska limiterade förpackningar kom ut i April och finns fortfarande tillgänglig i butik. Jag har provat den nya Eye Cube några gånger, Moisture Cream och Overnight Serum-in-oil sedan tidigare, men det är Aqua Boost Sorbet jag gillar allra bäst.

The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturizer Recension

The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturizer The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturizer är en citrusdoftande lätt gelé. Jag har använt denna under några veckor och här är min recension. Direkt efter applicering känns huden, precis som gelé, lite daggig på huden. Efter någon minut har den sjunkit in och ger huden en jämn lyster.

Formula 10.0.6 Seriously Shine Free Recension

Formula 10.0.6 Seriously Shine Free Formula 10.0.6 Seriously Shine Free (75 ml/ 99 SEK) är en lätt och nästintill flytande ansiktslotion. Den ska minska en blank hy och matta ner den för en hel dag. Den här använder jag periodvis när min hy strejkar och behovet av en nedmattande produkt behövs.

Athena Purysens L’Erboristica Recensioner

Athena Purysens L’Erboristica Athena Purysens L’Erboristica är en ny hudvårdsserie från italienska märket L’Erboristica. Deras produkter går att köpa online eller i butik hos dagligvaruhandeln. Jag har testat produkterna till och från i en månads tid ungefär. Purysens är anpassad för kombinerad hy, en fetare T-zon med torra kindpartier med dagligt bruk.

The Body Shop Aloe Soothing Gel Recension

The Body Shop Aloe Soothing Gel The Body Shop Aloe Soothing Gel har varit min stora sommarfavorit i år! Extra mycket gillar jag den när det ska på mycket foundation eller om jag bara har en svettig dag. Den stramar åt ansiktet och lämnar en friktionsfri yta som är len.

CHANEL UV Essentiel Daily UV Care Multi-protection Recension

CHANEL UV Essentiel Daily UV Care Multi-protection Recension
CHANEL UV Essentiel Daily UV Care Multi-protection Chanel UV Essentiel Daily UV Care Multi-protection Anti Pollution är en serie solskyddskrämer för ansikte, hals och dekolletage. UV Essentiel kommer i en vit slät förpackning som är perfekt att ha med sig överallt. Konsistensen är mer som vätska än kräm, därför ska den skakas innan applicering.

Murad Oil-free Sunblock SPF 30 Recension

Murad Oil-free Sunblock SPF 30
Murad Oil-free Sunblock SPF 30 är en vit solkräm med en dryg konsistens. Det går inte åt så mycket produkt för ansiktet och den är lätt att smörja in. Jag blir inte heller vit eller flottig i ansiktet, men inte heller riktigt matt. Känns något daggig på min kombinerade hy.

Vichy Idéalia Recension & Bilder

Vichy Idealia
Vichy Idéalia Smoothing and illuminating cream I juni fick jag nys om Vichys nya ansiktskräm Idealia hos Lipstick On Your Pillow! Hon beskrev det som sin nya Holy Grail-kräm, jag läste på lite om vad den gör och kom fram till att den bör vara som skuren för mig!

Estée Lauder Hydrationist Maximum Moisture Lotion Recension & Ingredienser

Estee Lauder Hydrationist Maximum Moisture Lotion
Estée Lauder Hydrationist Maximum Moisture Lotion Estée Lauder Hydrationist Maximum Moisture Lotion är en lätt vit lotion med en fräsch doft. Den doftar lite svagt av banan, men inte övermogen, utan snarare grön och omogen! Den är väldigt frisk och något jag verkligen gillar. Estée Lauder Hydrationist finns även på burk i cremeform, men den här är en lättare version vilket har passat ypperligt bra under sommarmånaderna.

La Roche-Posay Effaclar, Cicaplast, Toleriane Recensioner

larocheposay-cicaplast-toleriane-teint-effaclark
La Roche-Posay Effaclar, Cicaplast, Toleriane
För ett tag sedan gjorde jag ett stort inköp av La Roche-Posay Effaclar, Cicaplast och Toleriane hos Medstop. Här följer några minirecensioner om vad jag tycker om produkterna. Eftersom jag har varvat alla produkter är de alltså inte testade med jämna mellanrum.