The Body Shop Skin Defence Recension, Swatches, Bilder

The Body Shop Skin Defence Den här nya SPF-tuben är min nya höjdare! Skin Defence Multi Protection Essence är för sina 50-taggare helt suverän, den klår min solskyddsfaktor från Chanel på alla plan. Skin Defence är som en tunn och transparent slöja på huden. Inget vitt tjockt lager och är som en mjölk att smörja in.

Hawaiian Tropic Swatches & Bilder

Hawaiian Tropic
Hawaiian Tropic Hawaiian Tropic är ett märke jag brukar använda lite till och från, även på vintern. Kokosdoftande lotions kan jag verkligen sky som elden, men rätt som det är vill jag bara ha sådant omkring mig. Det här utskicket kom i samband med Reddvilles Tampons For Free och innehöll Satin Protection SPF 15, Silk Hydration Lotion SPF 10, Protective Dry Spray Oil SPF10 samt Lip Gloss SPF 25 i nyans Island Berry.

Lush Solskyddsprodukter

Lushs nya serie av solskyddsprodukter är något utöver det vanliga. Med 30 års erfarenhet när det kommer till att använda naturliga ingredienser för att vårda huden, kan denna nya serie gå i bräschen vad gäller användandet av solskydd I hudvårdsprodukter. Genom att blanda säkra syntetiska solskydd med välgörande naturliga ingredienser, kommer produkterna inte bara göra nytta på huden utan också skydda dig från solen.

Sensai Silky Bronze

SENSAI´s nya SILKY BRONZE-serie kombinerar avancerad hudskyddsteknologi, med enastående hudvårdsingredienser som både tar hand om de omedelbara och de framtida effekterna av UV-strålning. Huden blir sensationellt slät med en silkeslen gyllene solbränna.
Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream for Face (50 ml, 975 SEK) Ett solskydd i cremekonsistens som snabbt täcker huden och effektivt skyddar ansiktet mot starka UVA och UVB strålar, samtidigt som anti-ageing ingrediensen CPX Vital Extract motverkar tecken på åldrande som orsakats av solen.

Apoteket Solcreme och Solmousse

Apoteket Solcreme och Solmousse Bland Apotekets nya produkter lanseras nu en färgad solcreme för ansiktet och en oparfymerad mousse. Solcremen finns även som ofärgad för samma pris. Den färgade solcremen går att få väldigt ljus, men jag skulle nog ändå blanda ut den med en vanlig ofärgad kräm.

Yves Rocher Protectyl Végétal

Yves Rocher Protectyl Végétal
Yves Rocher Protectyl Végétal Yves Rocher Protectyl Végétal lanserar med två nyheter med hög solskyddfaktor. Serien innehåller extrakt från Aphloiablad och passar alla hudtyper. Den kompletteras med tre stycken after sun-produkter och ett kosttillskott för en vackrare färg. Zero Trace Spray High Protection SPF 15, 30 (ca 169 SEK, 150 ml) Högt skydd.

CHANEL UV Essentiel Daily UV Care Multi-protection Recension

CHANEL UV Essentiel Daily UV Care Multi-protection Recension
CHANEL UV Essentiel Daily UV Care Multi-protection Chanel UV Essentiel Daily UV Care Multi-protection Anti Pollution är en serie solskyddskrämer för ansikte, hals och dekolletage. UV Essentiel kommer i en vit slät förpackning som är perfekt att ha med sig överallt. Konsistensen är mer som vätska än kräm, därför ska den skakas innan applicering.

Murad Oil-free Sunblock SPF 30 Recension

Murad Oil-free Sunblock SPF 30
Murad Oil-free Sunblock SPF 30 är en vit solkräm med en dryg konsistens. Det går inte åt så mycket produkt för ansiktet och den är lätt att smörja in. Jag blir inte heller vit eller flottig i ansiktet, men inte heller riktigt matt. Känns något daggig på min kombinerade hy.

10 solprodukter sommaren 2012

St. Tropez Everyday Gradual Tan Body & Face, St. Tropez Wash Off Instant Glow Mousse
10 solprodukter sommaren 2012 Solprodukter använder jag året runt, men på sommaren är jag extra flitig. Här följer en liten inblick i de produkter jag använt, använder och kommer att börja använda! Är väldigt nyfiken på dina favoriter under sommaren så hojta till om du har ett tips!

Shoppat från Vichy Capital Soleil

Förra veckan utnyttjade jag Vichys apoteksrabatt rejält. Bäst erbjudande fick jag hos Kronans Droghandel, som erbjöd 30% rabatt vid köp av två varor från Vichys Capital Soleil. Men säljaren var så trevlig och jag hade säkert kommit undan med en annan produkt ur Vichys sortiment. Erbjudandet hos Kronans Droghandel gäller t o m 12/6.

Vichy Capital Soleil 2011

Vichy Capital Soleil 2011 Vichy Capital Soleil 2011 Vichys solskyddserie Capital Soleil innehåller allt från vanliga solskyddskrämer till läppbalsam, med SPF 20 och upp till SPF 50+. Just deras solcreme i SPF 25 är jag lite förvirrad till. Den har både medelhögt och högt solskydd med samma SPF 25.