eos x Marina Hoermanseder

I det första europeiska samarbetet någonsin har eos tillsammans med den österrikiska modedesignern Marina Hoermanseder tagit fram ett duo-set i limiterad utgåva. De runda läppbalsamen från eos har länge varit en favorit hos den internationellt kända designern, och nu finns två fantastiska smaker i en unik kombination av skönhet och mode.

Maybelline Baby Lips Winter Delight (Sugar Cookie Swatches)

Maybelline Baby Lips Winter Delight
Maybelline Baby Lips Winter Delight Maybelline Baby Lips Winter Delight (39 SEK) är vinterns läppbalsam i limited edition. Jag har en Baby Lips-favorit sedan tidigare, Dr Rescue i ’Too Cool’ och jag medger att jag gillar dessa balsam bra mycket mer om de är mintiga och inte så fruktiga i smaken.

Caudalie Lip Conditioner Recension, Bilder

Caudalie Lip Conditioner
Caudalie Lip Conditioner Caudalie Lip Conditioner är ett transparent läppbalsam med en semi-matt finish och mjukt doftande stift. Det här skulle kunna vara vilket lypsyl-liknande balsam som helst, men det är det inte! Caudalies variant på lypsyl känns mer vårdande och balsamerande. Det är ingen tunn slipprig hinna som lägger sig, utan en ombäddande känsla som mjukar upp.

Max Factor Classy Cherry (35) Colour Elixir Intensifying Balm Recension, Swatches, Bilder

Max Factor Classy Cherry Max Factor Classy Cherry är ett av sex färger Colour Elixir Intensifying Balm med en något ljusare nyans av körsbär. Jag gillar enkelheten och formen på stiftet, det är lätt att få på och inget svårt med att följa konturen. Och fler lager känns inte heller plumpat med färg.

Lip Smacker Kiwi Recension, Swatches, Bilder

Lip Smacker
Lip Smacker Kiwi Lip Smacker är en händig sak, lypsyl med smak för er som ännu inte känner till detta läppbalsam. Jag har inte provat någon av de andra smakerna, men Kiwi var en besvikelse. Smakar inte gott direkt, men är inte helt oanvändbar. Jag gillar att det inte ser superglansigt ut, mer återfuktande med mattare finish.

e.l.f. Therapeutic Conditioning Lip Balm Blackberry Crème Recension, Swatches, Bilder

E.L.F. Therapeutic Conditioning Lip Balm Blackberry Crème
e.l.f. Therapeutic Conditioning Lip Balm Blackberry Crème betyg 4 Blackberry Crème (2g, £1.50) är ett lilatonat läppbalsam och är transparent på läpparna. De flesta av e.l.f.s Therapeutic Lip Balms är väldigt syntetiska i smaken.  Blackberry Crème doftar något konstgjort, men har inte riktigt den osmakligheten de andra har.

e.l.f. Nice & Natural Studio Conditioning Lip Balm Recension, Swatches, Bilder

elf-conditioning-lip-balm-nice-natural
e.l.f. Nice & Natural Studio Conditioning Lip Balm Se mer bilder & swatches!

Sleek MakeUP Bonaire Pout Polish Caribbean Collection Recension, Swatches, Bilder

Sleek Makeup Caribbean Collection Pout Polish Bonaire
Sleek MakeUP Bonaire betyg 4 Sleek MakeUP Bonaire är ett orange läppglans på burk från sommarens Caribbean kollektion hos Sleek Makeup. Alla deras Pout Polish (€7.00, 10g) innehåller Spf15 samt jojoba-, avokado- och sötmandelsolja. Bonaire Pout Polish doftar någon slags blandning av kokos och vanilj. Burken har en större botten än locket, vilket gör den något mer greppvänlig än om den inte hade varit det.

e.l.f. Studio Conditioning Lip Balm Spf15 Bombshell Brown Recension, Swatches, Bilder

e.l.f. Studio Conditioning Lip Balm e.l.f. Studio Conditioning Lip Balm Bombshell Brown betyg 4+ e.l.f. Studio Conditioning Lip Balm Bombshell Brown är den bruna bönan bland e.l.f’s Studio Conditioning Lip Balms. Det är faktiskt en riktigt smickrande brun som blir mer en bärig nyans på läpparna.

e.l.f. Studio Conditioning Lip Balm Spf 15 Mellow Melon Recension, Swatches, Bilder

Studio Conditioning Lip Balm Mellow Melon e.l.f. Studio Conditioning Lip Balm Spf15 Mellow Melon betyg 4+ e.l.f. Studio Conditioning Lip Balm (7,5g burk, ca 35SEK) finns i sex olika färger i rosa, nude, brunt och rött. Jag har än så länge bara två av dessa, och det är Mellow Melon som jag recenserar här.

e.l.f. Studio Conditioning Lip Balm Peaceful Pink Recension, Swatches, Bilder

ELF Studio Conditioning Lip Balm Peaceful Pink
ELF Studio Conditioning Lip Balm Peaceful Pink Peaceful Pink (1.8g, £3.50) är en babyrosa nyans och sägs vara en dupe av MAC Tinted Lip Balm i Pink Fish. Peaceful Pink ser lite tråkig ut i burken, men är riktigt fin väl på. Se swatches!