Guerlain Les Voilettes Compact Powder

Postat Kategorier Guerlain, Puder, RecensionerLämna en kommentar till Guerlain Les Voilettes Compact Powder Annonslänk

Guerlain Les Voilettes Powder Compact Shade Clair Review Recension

Guerlain Les Voilettes Compact Powder

Guerlain Les Voilettes Compact Powder (6,5 gram) kommer numera i en svart kompaktdosa, så ni förstår säkert att jag haft det här dunderpudret i några år nu. Det är så finmalet och perfekt att jag nästan inte vill använda det till vardags, fast det händer såklart. Les Voilettes har en slimmad och fjäderlätt förpackning, ja en ultimat dosa att alltid bära med sig.

Ett riktigt bra puder är egentligen inget som jag prioriterar i skönhetsväg. Men Guerlain har skapat något som får en blank panna att hålla sig i schack och resultatet syns tydligt utan att det blir kakigt. Pudret sitter verkligen på plats och skönhetslinjerna förblir dolda. Köpa igen? Ja, så får det bli en vacker dag.

Hos SEPHORA (520 SEK) finns gulddosan kvar och i två nyanser. Hos Feelunique SE kostar pudret 414 SEK (tidigare noterat 431 SEK år 2014) och finns i svart dosa med samma nyans jag har (Clair/Light)

Continue Reading about Guerlain Les Voilettes Compact Powder

Guerlain Fall Collection 2014

Postat Kategorier Guerlain, Kollektioner 2014Taggar Lämna en kommentar till Guerlain Fall Collection 2014 Affiliate

Guerlain-Fall-Collection-2014

Guerlain Fall Collection 2014 är en sofistikerad och tidlös look inspirerad av är Guerlain Autumn Look inspirerad av enkelheten och nyckelprodukter bland makeup.
Guerlain lanserar en uppfräschad variant av KissKiss läppstift, Shaping Cream Lip Colour. Den ska vara utjämnande och ge en harmonisk look. För ögonen lanseras tre nya Ecrin 4 Couleurs ögonskuggepaletter och en ögonbrynspenna. Resultatet är en naturlig men intensiv look.

Guerlain Fall Collection 2014

KissKiss Shaping Cream Lip Colour (325 SEK)

  • Finns i 25 nyanser

Écrin 4 Couleurs Long-Lasting Eyeshadow Palette (488 SEK)

  • Les Sables
  • Les Aciers
  • Les Violines

Eyebrow Pencil (231 SEK)

  • Ögonbrynspenna med tillhörande pennvässare

Finns att köpa: Feelunique. KICKS har tagit bort Guerlains sortiment från deras hemsida, jag har inte den blekaste aning om varför men om någon vet så hojta gärna till!

Se fler bilder!Continue Reading about Guerlain Fall Collection 2014

Guerlain Crazy Météorites Radiance Powder Recension, Swatches, Bilder

Postat Kategorier Guerlain, PuderTaggar , , 4 kommentarer till Guerlain Crazy Météorites Radiance Powder Recension, Swatches, Bilder

Guerlain-Crazy-Meteorites-Radiance-Powder

Guerlain Crazy Météorites Radiance Powder Recension, Swatches, Bilder

Guerlain Crazy Météorites Radiance Powder är ett kompaktpuder i en gedigen palett med lite tyngd. Den har en stor rund spegel där man ser större delen av ansiktet i. Den här är även döpt till “Vibrant Colours” och ska inte förväxlas med Crazy Terracotta Healthy Glow Powder. De olika färgerna jämnar ut hudtonen och minskar rödhet. Ni vet, grönt neutraliserar rött osv. Den rosa är mest pigmenterad av färgerna och den tanfärgade har lite mer skimmer än de andra. Finishen är transparent och ger huden en mjuk fokuseffekt. Det mattar ner huden, men ger lyster.

Crazy Météorites doftar viol precis som Guerlains andra Météorites-produkter, och personligen älskar jag doften men kan tycka det ändå är lite onödigt att parfymera puder. Jag skulle bloggat om det här tidigt i december, men ni vet, saker kommer emellan och tyvärr har pudret sålt slut överallt. Om jag får gissa och känner Guerlain rätt så kommer pudret säljas igen i en ny förpackning med en ny kollektion dock!

Finns att köpa: För närvarande slutsåld men håll utkik hos feelunique.com och Escentual!

Se fler bilder & swatches!Continue Reading about Guerlain Crazy Météorites Radiance Powder Recension, Swatches, Bilder

Guerlain Crazy Paris Collection 2013

Postat Kategorier Guerlain, Kollektioner 2013Taggar 4 kommentarer till Guerlain Crazy Paris Collection 2013 Affiliate

Guerlain-Crazy-Paris-Collection
Guerlain Crazy Paris är vinterkollektionen med Paris ljus och neon som inspiration. Ni som följer mig på Instagram vet kanske att jag köpt en produkt ur kollektionen från Feelunique, kommer snart upp på bloggen! Det här är min favoritkollektion vintern 2013, svårslagen i alla kategorier! Guerlain kan man köpa online från ByBloom, men den har inte nått Sverige riktigt än.

Guerlain Crazy Paris Collection 2013

Finns att köpa: Feelunique SE(fri frakt)

Se fler bilder!Continue Reading about Guerlain Crazy Paris Collection 2013

Guerlain Terra Nerolia By Terracotta Limited Edition 2013

Postat Kategorier Guerlain, Kollektioner 2013Taggar 4 kommentarer till Guerlain Terra Nerolia By Terracotta Limited Edition 2013

Guerlain Terra Nerolia
Guerlain Terra Nerolia är en liten limiterad kollektion med bronzingpudret i spetsen. Den här bronzern doftar precis som Aqua Allegoria Nerolia Bianca och förmodligen är det en riktigt härlig doft man möter. Nu finns inte de här i Sverige ännu, om dem ens kommer, men man kan klicka hem dem från Terracotta Terra Nerolia Tan Enhancing Bronzer. Swatches hittar ni i deras blogg, Aqua Allegoria Nerolia Bianca Eau de Toilette.

Guerlain Terra Nerolia By Terracotta

Terracotta Terra Nerolia Tan Enhancing Bronzer

Aqua Allegoria Nerolia Bianca Eau de Toilette

Finns att köpa: Terracotta Terra Nerolia Tan Enhancing Bronzer. Se individuella länkar till respektive produkt..

Bronzers | Budget vs Lyx

Postat Kategorier Bronzers, Guerlain, L’Oréal ParisTaggar , , 2 kommentarer till Bronzers | Budget vs Lyx

Bronzers | Budget vs Lyx

Bronzers | Budget vs Lyx

Bronzers kan nog vara det roligaste jag vet att shoppa, och om jag får välja blir det båda två här. Har dock fått Bourjois nya BB bronzingprodukter på hjärnan så går ivrigt och hoppas att dem dyker upp hos ASOS inom kort.

L’Oréal Glam Bronze Terres de Soleil i maxistorlek med 4 olika nyanser av sammanpressade bronzingpuder och en guldbeige highlighter i mitten för 169 SEK?

eller

Guerlain Terracotta 4 Seasons, äkta solpuderkänsla i en dosa med tre nyanser för en skräddarsydd ton tillsammans med ett ljusrosa rouge för 505 SEK?

Finns att köpa: Guerlain hos ByBloom och feelunique.com, L’oréal säljs i limiterad utgåva hos Bubblebox

Guerlain Abeille Royale Youth Serum vs L’Oreal Age Perfect Cell Renaissance Serum

Postat Kategorier Ansiktsvård, Guerlain, L’Oréal ParisTaggar , , 1 kommentar till Guerlain Abeille Royale Youth Serum vs L’Oreal Age Perfect Cell Renaissance Serum

Guerlain Abeille Royale Youth Serum vs L'Oreal Age Perfect Cell Renaissance SerumGuerlain Abeille Royale Youth Serum vs L’Oreal Age Perfect Cell Renaissance Serum

Nya superserum från Guerlain & L’Oreal

Guerlain Abeille Royale Youth Serum och L’Oreal Age Perfect Cell Renaissance Serum är två nya serum på marknaden för 2013. Flakongerna är snarlika och jag är riktigt nyfiken på hur ingredienserna skiljer sig åt. Guerlains skyhöga priser är inte ett bevis nog för mig att de skulle vara så mycket bättre än L’Oreal. Men jag undrar om L’Oreals Cell Renaissance Serum verkligen är värd sina 295 SEK också?
Som serumlover är jag allt dödsnyfiken på båda. Är förmodligen inte rätt målgrupp för någon av dem, men å andra sidan är min hy alltid lite mer glåmig & trist än pigg & fräsch!

Guerlain Abeille Royale Youth Serum finns hos Feelunique, men jag vet inte om den finns eller kommer lanseras i Sverige. Andra produkter från Abeille Royale (krämer, lotions) hittar man hos KICKS.

Finns att köpa: Guerlain hos Feelunique , L’Oreal hos Kicks

Guerlain Sun In The City Terracotta Collection 2012

Postat Kategorier Guerlain, Kollektioner 2012Taggar , , Lämna en kommentar till Guerlain Sun In The City Terracotta Collection 2012

Guerlain Sun In The City Terracotta Collection 2012

Guerlain Sun In The City Terracotta Collection 2012

Guerlains Terracottakollektion för sommaren 2012 är nu släppt i Sverige. De limiterade produkterna är guldbronziga pudret Sun in The City Glimmer Powder. Den reflekterar ljus för en gyllene, lysande finish.
Sun Moisturizer finns i Sun Blondes med SPF30 och Sun Brunettes SPF15. Det är en fuktgivande solskyddscreme förstärkt med UVA- och UVB filter. Innehåller Tan Booster komplex som förbereder din hud innan solen för en djupare färg.

  • Terracotta Sun In The City Golden Glimmer Powder (15g, 595 SEK) Limited Edition. 02 Sunny Pink, 03 Spicy Coral.
  • Terracotta Light Sheer Bronzing Powder (10g, 480 SEK) 02 Blondes, 03 Brunettes, 04 Sun Blondes, 05 Sun Brunettes
  • Terracotta Blush Sun Shimmer Highlighter (15ml, 380 SEK)
  • Terracotta Sun Moisturizer Sun Blondes SPF30, Sun Brunettes SPF15 (110ml, 380 SEK) Limited Edition
  • Terracotta Retractable Brush (355 SEK)

Finns att köpa: ByBloom

Se Terracotta Sun In The City!Continue Reading about Guerlain Sun In The City Terracotta Collection 2012