Fler nyanser! MIYO Lip Me Lipstick

Postat Kategorier MIYO, ProduktnyheterTaggar Lämna en kommentar till Fler nyanser! MIYO Lip Me Lipstick

MIYO All About Me & L'Amore Lip Me Lipstick

MIYO All About Me & L’Amore Lip Me Lipstick

MIYO Lip Me Lipstick lanserades förra året och dessa läppstift är riktigt trevliga och budgetvänliga! Nu har dem lanserat ytterligare två färgstarka nyanser åt fuchsia-hållet och totalt finns nu 10 nyanser.
De två nya är 09 All About Me och 10 L’Amore. Jag har ett opublicerat inlägg med två äldre nyanser som jag tänkte finslipa med lite mer info. Kan redan nu säga att jag varmt rekommenderar dem! Krämiga och utan någon konstig smak!
Finns att köpa: Eleven, 49 SEK

MIYO Mini Drops Nagellack Limited Editon 2013

Postat Kategorier Händer & Naglar, MIYOTaggar 5 kommentarer till MIYO Mini Drops Nagellack Limited Editon 2013

MIYO Mini Drops Nagellack Limited Editon 2013

MIYO Mini Drops Limited Editon 2013

MIYO Mini Drops är doftande nagellack och i år kommer en limiterad kollektion med nya spännande dofter. Vad sägs om mint?! Jag blir riktigt nyfiken måste jag säga! Här hittar ni den första kollektionen som kom förra året och här har jag swatchat Raspberry.

 • 43 Mint mint
 • 44 Mango orange
 • 45 Iris blå
 • 46 Pineapple gul
 • 47 Summer Flower fuchsia

Finns att köpa: Lyko, 35 SEK

Se större bilder!Continue Reading about MIYO Mini Drops Nagellack Limited Editon 2013

MIYO Nude Touch & Scarlet Sin Lip Me Lipstick Recension, Swatches, Bilder

Postat Kategorier Läppstift, MIYO, RecensionerTaggar , , Lämna en kommentar till MIYO Nude Touch & Scarlet Sin Lip Me Lipstick Recension, Swatches, Bilder

MIYO Lip Me LipsticK

MIYO Nude Touch Lip Me Lipstick

MIYO Lip me Lipstick finns nu ute i 8 nyanser och de här två, Nude Touch & Scarlet Sin, kan ni nog ha sett hos andra bloggare. Det här är ett gäng riktigt goa läppstift måste jag säga. Förpackningen är bra, kanske inte så snygg, men produkten…SUPERB!

Nude Touch är en lite vågad nyans för mig. Inte lättburet, men känns riktigt skön att bära sitter bra. Den håller en jämn fin färg i 2 timmar sedan börjar den dunsta. Men då dricker jag max ett glas vatten. Båda läppstiften är krämiga och även om de inte blöder ut får man räkna med att de fäster på glas osv.

Scarlet Sin är en äkta rödspätta och chop chop över och under så är appliceringen klar! Så lätt att applicera denna röda direkt ur hylsan och sitter som en smäck. De här smakar eller doftar inget, inte ens någon slags fabrikdoft kan jag känna. Mycket återfuktande och inte det minsta uttorkande.

Jag hade inte så väldigt höga förväntningar på dessa läppstift, men MIYO har återigen bevisat för mig att de är i topp bland de bättre budgetmärkena på marknaden. Det enda jag inte är så väldigt förtjust i är deras lite ungdomliga utseende på produkterna. Men det kan ju bero på att jag förmodligen inte heller är ämnad som persona i deras målgruppsanalys ;)

Dem kostar bara 49kr och jag är ganska nyfiken på Mandarin Slice och Cherry Blossom.

Se swatches & bilder!Continue Reading about MIYO Nude Touch & Scarlet Sin Lip Me Lipstick Recension, Swatches, Bilder

MIYO Lip Me Lipstick

Postat Kategorier MIYO, ProduktnyheterTaggar 5 kommentarer till MIYO Lip Me Lipstick

MIYO Lip Me

MIYO Lip Me Lipstick

Äntligen kommer MIYOs efterlängtade läppstift! Lip Me! lipstick är ett klassiskt krämigt läppstift i 8 härliga nyanser — från mjukaste beige till klassiskt rött!

 • 01 Nude touch
 • 02 Vanilla Pudding
 • 03 Pink Ballet
 • 04 Apricot Sorbet
 • 05 Cherry Blossom
 • 06 Fuchsia Glam
 • 07 Mandarin Slice
 • 08 Scarlet Sin

Finns att köpa: Lyko, 49 SEK.

Se mer bilder!Continue Reading about MIYO Lip Me Lipstick

MIYO Metallic Eyeshadows Swatches, Bilder

Postat Kategorier MIYO, ÖgonskuggorTaggar 2 kommentarer till MIYO Metallic Eyeshadows Swatches, Bilder

MIYO Metallic Eyeshadow

MIYO Metallic Eyeshadows Limited Edition Höst 2012

MIYO lanserar nu 12 nya ögonskuggor i skimrande metallic. Välj och vraka bland rosa, turkost, gult, blått – här finns något för alla! Skuggorna kommer i en praktisk förpackning och kostar 45 kr/styck. De är en limited edition-kollektion så passa på att köpa dem innan de tar slut.

MIYO Metallic Eyeshadows

MIYO Metallic Eyeshadows (3g, 45kr) säljs i limiterad utgåva och finns i 12 nyanser. De har samma finish och konsistens som Viva la Divas high pearl skuggor.
MIYO Metallic Eyeshadows ska finnas ute i butik sedan mitt av augusti, men jag har ännu inte sett till dem. Kom ihåg att de säljs i limiterad utgåva, så vänta inte för länge om du är nyfiken.

Finns att köpa: Hitta din närmsta MIYO återförsäljare här.Besök MIYO på deras Facebooksida för mer information.

Se swatches här!Continue Reading about MIYO Metallic Eyeshadows Swatches, Bilder

MIYO Metallic Eyeshadows Limited Edition Höst 2012

Postat Kategorier Kollektioner 2012, MIYOTaggar 3 kommentarer till MIYO Metallic Eyeshadows Limited Edition Höst 2012

Happy Suzy 42MIYO Metallic Eyeshadow i Happy Suzy 42

MIYO Metallic Eyeshadows Limited Edition Höst 2012

MIYO lanserar nu 12 nya ögonskuggor i skimrande metallic. Välj och vraka bland rosa, turkost, gult, blått – här finns något för alla! Skuggorna kommer i en praktisk förpackning och kostar 45 kr/styck. De är en limited edition-kollektion så passa på att köpa dem innan de tar slut.

MIYO Metallic Eyeshadows

 • Sweet Lulu 41 ljus rosa
 • Happy Suzy 42 antikguld
 • Lovely Lucy 43 blålila
 • Poison Alice 44 klarrosa
 • Luxury Leila 45 lila
 • Rockstar Robyn 46 silvergrå
 • Lucky Mia 47 taupe
 • Electric Sara 48 turkos
 • Dusty Ella 49 klarblå
 • Famous Molly 50 mintblå
 • Pretty Julia 51 gul
 • Sexy Rose 52 grå

Finns att köpa: Säljs i limiterad utgåva från om med mitten av augusti. Hitta din närmsta MIYO återförsäljare här.Besök MIYO på deras Facebooksida för mer information.

Se alla MIYO Metallic Eyeshadows!Continue Reading about MIYO Metallic Eyeshadows Limited Edition Höst 2012

MIYO 30 Pink Raspberry Mini Perfume Drops

Postat Kategorier Händer & Naglar, MIYO, NagellackTaggar , 1 kommentar till MIYO 30 Pink Raspberry Mini Perfume Drops

MIYO 30 Raspberry Mini Perfume Drops Pink

MIYO 30 Pink Raspberry Mini Perfume Drops

MIYO 30 Pink Raspberry Mini Perfume Drops är ett cremelack i fuchsia med guldskimmer. Ett jämnt lager fungerar helfint, men här ser ni två.

Färgen är inte så unik i sig, men gillar man doftande nagellack kan jag verkligen rekommendera det här. När det torkar in helt känner jag ingen nagellacksdoft alls (gör jag inte med odoftande lack heller för den delen!). Det doftar dock mer smultron än hallon kan jag lova!

Finns att köpa: I utvalda butiker från om med slutet av maj. ca 35 SEK. Hitta din närmsta MIYO återförsäljare här.Besök MIYO på deras Facebooksida för mer information.

Se mer bilder & swatch!Continue Reading about MIYO 30 Pink Raspberry Mini Perfume Drops

MIYO Mini Drops Perfume Nagellack

Postat Kategorier Händer & Naglar, MIYOTaggar 8 kommentarer till MIYO Mini Drops Perfume Nagellack

MIYO Mini Drops Perfume Nagellack

MIYO Mini Drops Perfume Nagellack

Nu lanserar MIYO Perfume Drops i 5 färger och varje färg har sin egen doft. Doften förstärks när lacket har torkat och då ska den typiska nagellacksdoften försvunnit. Nagellacken ska säljas i limiterad utgåva.

Besök gärna MIYO på deras Facebooksida för mer information!

 • Orange: Apelsindoft
 •  Raspberry: Hallondoft
 •  Tropicana: Tropisk
 •  Papaya: Papaya
 •  Lilac: Syrén

Finns att köpa: I utvalda butiker från om med slutet av maj. ca 35 SEK. Hitta din närmsta MIYO återförsäljare här.

MIYO Makeup Snabbrecensioner, Swatches, Bilder

Postat Kategorier Makeup, MIYO, RecensionerTaggar , , , , , , , , , 3 kommentarer till MIYO Makeup Snabbrecensioner, Swatches, Bilder

MIYO My Identity Youthfully Original Makeup

MIYO Makeup My Identity Youthfully Original Makeup

MIYO Makeup är sveriges senaste lansering inom budgetmakeup och här kommer en snabbrecension av utvalda produkter. Under ett par månader har jag provat dessa till och från. De flesta produkter håller en riktigt bra kvalitet och jag kan överlag varmt rekommendera alla produkter. Besök MIYO på deras Facebooksida här för mer bilder och information.

 • Super Lash Mascara (59:-) är min absoluta favorit av alla dessa produkter. Den är rent ut sagt fantastisk på mina fransar och jag har aldrig tidigare använt en icke-vattenfast mascara som håller så bra som denna gör. Den är lätt att applicera med, når alla fransar över/under och där det önskas. Den håller böjen på fransarna en hel dag fram tills jag tar bort makeupen. För mig som har korta och egensinniga fransar är detta mycket viktigt! Jag kommer definitivt att köpa den här.
 • Big Fat Lashes (59:-) föll mig inte i smaken, den fungerade inte alls speciellt bra på mig. Den kändes ganska torr i konsistensen och höll inte alls upp fransarna även med en ögonfransböjare.
 • Doll Face Compact Powder (59:-) är ett helt okej mattande puder. Dosan är kompakt, kommer med spegel och applikator. Recension och swatches kommer i ett separat inlägg.
 • Fresh Face Fluid Foundation (59:-) har en doft jag tyckte var lite stark först, men i efterhand så känns den uppfriskande och fräsch. Konsistensen är vispad, luftig och mycket lättviktig foundation. Gillas starkt! Den ger lätt till medium täckning. Kolla in Makeuponistas swatches & recension!
 • OMG! Single Eyeshadow (39:-) har flera spännande färger. Sugar är fin som highlighter och något mer krämig i konsistensen än Zero. Zero är bra pigmenterad men har inte provat denna ännu så kan inte säga något hur den ter sig på ögonlocket. De är båda ganska krämiga puderskuggor och smular inte mer än en dyrare i alla fall.
 • Kiss Me Lipgloss (49:-) kommer i flera fina färger och här är Flirt och Bling. Flirt är en fuchsiarosa med skimmer. Den känns behaglig att bära. Med en bas blir färgen tydligare och glosset hållbarare. Bling är genomskinligt gloss med ett blått multiskimmer. Tyvärr syns inte skimret alls. Bra gloss man kan använda över matta läppstift eller bara på egen hand.
 • Nailed it! Nagellack (39:-) finns också dem i en kollektion på 32 färger. Ger en blank finish och opakt i nästan ett lager. Torkar snabbt. Liten pensel och är förvånansvärt lätt och enkelt att applicera

Finns att köpa: Sephora. MIYO officiella sida.

Se mer bilder & swatches här!Continue Reading about MIYO Makeup Snabbrecensioner, Swatches, Bilder

MIYO Doll Face Compact Powder No1 Vanilla

Postat Kategorier MIYO, PuderTaggar Lämna en kommentar till MIYO Doll Face Compact Powder No1 Vanilla

MIYO Doll Face Compact Powder No1 Vanilla

MIYO Doll Face Compact Powder No1 Vanilla

MIYO är nytt på den svenska marknaden med lansering i mars månad. Doll Face Compact Powder (59kr, 11g) finns i 4 nyanser och det är Vanilla som presenteras här. Puderdosan är kompakt och stadig och innehåller en fin sammetsapplikator och en stor spegel. Pudret skyddas av en plastfilm.

Se mer bilder & swatches!Continue Reading about MIYO Doll Face Compact Powder No1 Vanilla

MIYO My Identity Youthfully Originial Makeup

Postat Kategorier MIYO, ProduktnyheterTaggar , 4 kommentarer till MIYO My Identity Youthfully Originial Makeup

Nyhet MIYO Makeup My Identity Youthfully Original

Nyhet MIYO Makeup — My Identity Youthfully Originial

MIYO är en ny serie makeup från Pierre René och Creative Cosmetics och inriktar sig främst på de yngre konsumenterna. Här är det pangpriser på färgglad makeup som gäller! MIYO har ännu inte lanserats i Sverige och jag ingen ingående information angående exakt släppdatum eller återförsäljare i nuläget.

Läs mina snabbrecensioner av utvalda MIYO-produkter här!

Här kommer en översikt över det kommande sortimentet och som ni ser är det riktigt bra priser. Bland annat hela 4 olika mascaror och en balsammascara som kan vara nog så användbar. Mer info dyker upp här så småningom. Håll ut, jag blev i veckan klar med min kurs innehållandes tentor och seminarium (pjuh) och är redo att slänga upp en hel massa inlägg som blivit liggandes sedan November!

Finns att köpa: Lanseras i Mars 2012.

FACE

 • Doll Face Compact Powder 59:- 4 nyanser
 • Fresh Face Fluid foundation 59:- 6 nyanser
 • Flawless Concealer 49:- 2 nyanser
 • Cheeky Blush 49:- 4 nyanser

EYES

 • Big Fat Lashes Mascara 59:-
 • Massive Lash Attack Mascara 59:-
 • LashX-tension Mascara 59:-
 • Super Lash Mascara 59:-
 • Lash Conditioner 55:-
 • OMG! Single Eyeshadow 39:- 40 färger
 • OMG! Trio Eyeshadow 49:- 4 färgkombos
 • Devil Eyeliner 35:- 4 färger
 • Glam Eyes Liquid Eyeliner 45:- 4 färger

LIPS

 • Candy Gloss 39:- 10 färger
 • Kiss Me Lipgloss 49:- 18 färger

NAILS

 • Nailed It Nail Polish 39:- 32 färger
 • Nail Polish Remover 29:-

Kolla in ett urval av produkterna!Continue Reading about MIYO My Identity Youthfully Originial Makeup