Welcome to SCHIE BEAUTY ™

SCHIE BEAUTY Logo

SCHIE BEAUTY ™ är en spinoff på makeupedia.se och sjösattes lite tidigare i år. Det kommer se helt annorlunda ut, eller inte alls! Vi får se! Det här inlägget är mest bara till för att få igång en officiell start!

Kom gärna med inputtar på vad ni skulle vilja läsa och se mer om ?
Jag kan inte lova något, men det kan sätta igång tankenöten! ?
Mitt syfte med bloggandet kan ni läsa om nedan 🙂

❤


Hoppas du får en positiv vibe av denna sajten för syftet är att göra dig lite gladare varje dag.

KRAM!
?

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

2 reaktioner till “Welcome to SCHIE BEAUTY ™”

  1. Jag tycker om att det är inlägg om svenska märken och tillgängliga grejer. Sephora och de stora märkenas prylar får jag reda på ändå genom andra kanaler, men de svenska/små märkena ser man aldrig till riktigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.