10% rabatt på valfritt märke så länge du lever!

10% rabatt på ditt favoritmärke så länge du lever hos Feelunique

10% rabatt på ditt favoritmärke hos 5lqjFeelunique så länge du lever!

Har du aldrig 5lqjhandlat hos Feelunique så bör du ta dig en titt redan idag. Som registrerad medlem kan du bli VIP och få 10% rabatt för alltid på ett av deras varumärken. Vilket varumärke du väljer är helt upp till dig själv! Du måste dock ha köpt något från dem minst en gång tidigare. De erbjuder alltid gratis frakt och du tjänar en bra slant om du även handlar i brittiska pund istället för svensk krona.

Observera dock att man inte kan byta sitt märke förrän det har gått 6 månader efter sitt första val. När du loggar in på din sida, klicka bara på Preferences i sidomenyn och där väljer du sedan märke under Join our VIP Club. Just nu plågas jag av att jag inte upptäckt detta tidigare, så hoppas någon mer därute blir lika nöjd & glad!

Inslag Etiketter: , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

6 reaktioner till “10% rabatt på valfritt märke så länge du lever!”

  1. Fast det är ju inget bra erbjudande, de har ju så ofta rabattkoder som ger mer rabatt än 10%, dessutom kan man inte kombinera ”VIP-rabatten” med andra rabatter, så jag tycker att det är ett riktigt dåligt erbjudande att hoppa på :o)

  2. Feelunique är min favvoshop, har nästan alltid något paket på väg därifrån…. usch vilken shopoholic jag blivit. Får nog lugna mig lite nu. Mitt valda märke är Clarins, häromveckan hade de dessutom ett litet necessärerbjudande på Clarins där man fick handkräm och bodylotion om man köpte två produkter – utöver de 10 procenten alltså. Dessutom är de i särklass billigast av alla shopparna på de flesta märken.

    1. Samma här! Och man får alltid små prover också, vilket är stort plus i kanten! Har granskat deras webbsida för en tentamen, och den var svår att hitta större fel på. Är bland de bästa webbshopparna rent navigationsmässigt tycker jag, strawberrynet är ju en katastrof i jämförelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.