10 tomma #20

10 tomma från Clinique, Bioderma, No7, Lumene & Löwengrip!
10 tomma från Clinique, Bioderma, No7, Lumene & Löwengrip!

Clinique Deep Comfort Body Lotion

En produkt jag köper varje år. Jag vill alltid ha oparfymerade lotions hemma, och den här har lättare konsistens som passar för vår/sommar. Har gått över till Kiehl’s lite fetare kräm (Creme de corps) denna sommaren dock, men vill du ha en lättare lotion så rekommenderar jag denna!

Bioderma Photoderm Apres-soleil Refreshing after-sun mil

För att vara after sun så kändes den inte nedkylande på huden. Gick in i huden ganska snabbt och doftar inget speciellt. Men vet inte om det blir köp framöver. Den var okej, inget dåligt, men inte heller fantastisk. Fick denna som gåva vid köp av andra Biotherm-produkter.

No7 Lift & Luminate Eye Cream

En lättare ögonkräm i praktisk tub. Skulle inte säga att den gör så väldans mycket för huden kring ögonen, förutom att den återfuktar och korvar sig inte iaf.

No7 Lift & Luminate Serum

Nu var det ett tag sedan jag gjorde slut på detta serum och det var under en period bloggen låg vilande. Men vad jag kan minnas är att den var lätt på och gick snabbt in i huden. Den är lite som ögonkrämen ovan, inget jag kände var superbra men inte heller värdelös. Men en produkt jag gillade speciellt från Lift & Luminate-serien är nattkrämen, den kan jag varmt rekommendera och kan tänka mig köpa igen!

Lumene Nordic C Arctic Berry Cocktail Brightening Hydra-Oil

En all time favorit, gillar glowet (ser friskus ut) och är dessutom grym under vintermånaderna, eller rättare sagt minusgraderna!

Lumene Ajaton Nordic Ageless Radiant Youth Pressed Serum

Medan jag inte alls tyckte om dagkrämen från samma serie så gillade jag lagom mycket detta pressade serum. Konsistensen speciellt! Har använt denna som dagkräm istället då den återfuktar mycket bra på egen hand. Det enda jag inte gillar är doften faktiskt. Den faller mig inte i smaken, men är inte helt outhärdlig heller. Blir inte köp igen dock!

Lumene Ajaton Nordic Ageless Eye Cream

Den bästa produkten från denna serie! Har inte gett svidande ögon och ger mycket fukt. Går in i huden och lämnar inget synligt efter sig.

Löwengrip Care & Color Long Lasting Shampoo

Doftar hur gott som helst. Har kombinerat Long Lasting med flera andra av Löwengrips olika serier. Kan absolut tänka mig att köpa igen, gillar effekten den har på håret men framförallt doften. Vet att jag rätt ofta kan tröttna på t ex Kerastases dofter, men inte tröttnat på en enda doft från Löwengrip hittills.

Löwengrip The Cure Repair & Shine Shampoo

Doftar rabarber! Riktigt gott men tycker inte den reparerar så som ett reparerande shampo bör göra. Tillsammans med hårmasken i samma serie så känns håret mer spretigt än annars. Kanske köper igen, men då är det för doftens skull.

Löwengrip The Cure Repair & Shine Conditioner

Fin tjockare konsistens och precis som schampot doftar det GOTT! Men jag får bättre reparerande resultat av Löwengrips andra serier. Så just The Cure fungerar inte för mitt hår i reparerande syfte.

Recensioner Empties Inslag Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.