3 pinks from 3ina

3ina the eye gloss the blush the cream eyeshadow pink
3ina the eye gloss the blush the cream eyeshadow pink

Tidigare i vår investerade jag i tre ljusrosa pasteller från italienska 3ina (uttalas ”mina”). Ett matt rouge, en skimrande ögonskugga och ett glansigt eye gloss! Älskar det här märket, de har kul website och känns innovativa men tyvärr lanseras inte alla produkter överallt. Jag vet att Eleven har haft 3ina online tidigare, men nu finns ingenting. Och jag själv har funnit dessa tre hos ASOS.

The Cream Eyeshadow nummer 312 är en mauveish glitterbomb. Härlig mousse-konsistens som sitter som smäck och är så gott som ”waterproof” i mina ögon. Ingen skugga jag vill använda ofta dock, får se när jag plockar fram det igen…

3ina Eye Gloss 501 Baby Pink (finns i flera skira färger) ger ett snyggt lätt rosa glow som inte känns klibbigt för ögat. Det sitter där det ska och riktigt bra, och efter en arbetsdag så har det dunstat på ett snyggt jämt vis, vilket är ganska skönt faktiskt för det kan vara lite si sådär att tvätta bort den annars. Applikatorn är lite väl stor kanske, men det funkar.

The Blush nr 102 Pink passar dig som vill ha väldigt lite rouge och har ljus hy. Den här är lite för mesig för mig, känns lite torr och lite för ljus för mig i dessa dagar. Men jag har ett annat rouge från 3ina, en korall som jag gillar bättre. Tror deras bronzerpuder funkar bättre för mig, men just denna nyansen var inte ”wow”.

3ina hittar du hos ASOS och Lookfantastic

3ina Eye Gloss Ögonskuggor Rouge

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “3 pinks from 3ina”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.