Alyssa Ashley Parfym Vanilla Eau de Toilette

Alyssa Ashley Parfym Vanilla Eau de Toilette är en varm och mycket söt vaniljdoft. Den kommer i en praktisk smal och avlång flaska (25 ml). ‘Vanilla’ är perfekt att ha med sig överallt. Parfymflaskan är lite mer gedigen att ha med i väskan, därför löper du ingen större risk att den går sönder i väskan. Den är bättre att bära med sig, då den inte för för stor, men inte heller lika liten som ett parfymprovsrör är. Doften är lite för sötsliskig för mig, men den fungerar i nödfall! Parfymen här fick jag med mig som prov från en bloggträff vill jag minnas.

KICKS beskrivning av doften: Innehåller extrakt av ren vanilj. En härlig doft som sprider en känsla av lugn och harmoni.

Ingredienser: Alcohol Denat (Alcohol), Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Ci 14700 (Fd&C Red N° 4), Ci 19140 (Fd&C Yellow N° 5).,

Finns att köpa hos KICKS för 199 SEK

Alyssa Ashley säljer även andra dofter bland annat Purple Elixir, Green Tea, Fizzy, Cocovanilla och Musk.

Information från KICKS: Dofthuset Alyssa Ashley föddes i USA under det fantastiska 1960-talet. Skaparen var konstnär, som förutom att måla fantastiska tavlor också ägnade mycket tid och energi åt sin passion för dofter. De flaskor och förpackningar som han skapade kan i sig betraktas som ett uttryck för modern konst. ALYSSA var namnet på hans yngsta dotter och ASHLEY hennes smeknamn, för att hon hade ett så underbart askblont hår – och så föddes ALYSSA ASHLEY.

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.