Apolosophy Glamorous Grey 02 Eyeshadow Palette Recension, Swatches, Bilder

Apolosophy-Glamorous-Grey-Eyeshadow-Palette

Apolosophy Glamorous Grey

Apolosophy Glamorous Grey är den andra paletten som släpptes i slutet på sommaren och jag kan med gott hjärta säga att den är minst lika bra, om inte bättre än den första! Skuggorna är lätta att applicera, inget onödigt nedfall och ser tiptop ut hela dagen.
Glamorous Grey innehåller en vit highlighter och två minkfärgade skuggor varav den ena är mörkare och lite brunare. Jag använde den flera gånger i somras, men det här är färger jag kommer använda rejält i höst. Nu har jag knappt hunnit sminka mig på flera veckor av diverse anledningar (en update & off topic-post är på väg!) men Glamorous Grey kommer placeras nära till hands. En eotd/look ska jag fixa så snart jag bara kan!

En kul grej är att när jag bloggade om Warm Brown-paletten i juli har jag fått mer respons på den från utländska läsare än svenska läsare. Tråkigt att paletterna inte går att köpa utomlands, men ändå lite kul att vi i Sverige får stoltsera lite med våra produkter som inte andra länder har så lätt att få tag på 😉

Finns att köpa: Hos utvalda Apotek Hjärtat, 119 SEK

Se swatches & bilder!

ApolosophyEyeshadowPackagingApolosophy Eyeshadow Palette Glamorous Grey 02

Apolosophy-Glamorous-Grey-EyeshadowPalette-IngredientsApolosophy Eyeshadow Palette Glamorous Grey 02

Apolosophy-Glamorous-Grey-Eyeshadow-Palette001Apolosophy Eyeshadow Palette Glamorous Grey 02

Apolosophy-Glamorous-Grey-EyeshadowPalette002Apolosophy Eyeshadow Palette Glamorous Grey 02

Swatches Apolosophy Eyeshadow Palette Glamorous Grey 02Swatches Apolosophy Eyeshadow Palette Glamorous Grey 02

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.