Apolosophy – nytt koncept från Apotek Hjärtat

Apolosophy

Apolosophy – nytt koncept från Apotek Hjärtat

I vår påbörjar Apotek Hjärtat lanseringen av Apolosophy – ett helt nytt koncept av produktserier med hög finish som ska ge en ny dimension till apotekskedjans erbjudande. Apolosophy handlar om Apotek Hjärtats filosofi om hälsa och välbefinnande och i varje produkt ryms ett helt apoteks kunnande. Konceptet rymmer allt från vårdande spaprodukter till hud- och hårvård och först ut i hyllorna är Apolosophy makeup och solskydd.

Kvalitet och finish i design och förpackningar är kännetecknande för Apolosophy. Apotek Hjärtats nya uppgraderade koncept innehåller produktserier inom solskydd, makeup, ansikte och hud, fotvård, hår, spa och en hudvårdsserie anpassad för män. Ingredienserna är skonsamma och utvalda med omsorg och kvaliteten ska kännas ända ut i paketeringen av produkterna.

– Apolosophy är mer än ett namn, det är ett sätt att förpacka det vi tror på och står för som apotek. Det är produkter vi är stolta över och de håller högt ställda kvalitetskrav på både finish och innehåll, säger Fredrik Kullberg, marknadschef på Apotek Hjärtat.
Alla produkter är framtagna utifrån noggranna krav på kvalitet och samtliga leverantörer är kvalitetssäkrade och utvalda med omsorg.

Först ut i konceptet är en serie makeup med allt från silkig foundation till skimrande färg och glans för läppar och ögon och puder för nästippen. Samtidigt lanseras Apolosophy solskydd, solskydd för ansikte och kropp utvecklad för att passa barn under tre års känsliga hud. Barnprodukterna i serien är även Svanenmärkta.

I samband med lanseringen av Apolosophy gör Apotek Hjärtat en satsning på makeup. Tillsammans med Apolosophy makeup lanseras mineralmakeup från Idun och No7 från Boots. De introduceras på apotek i Stockholm, Göteborg och Malmö under maj 2013 och kommer ut till övriga Apotek Hjärtat i hela landet under hösten 2013.

Fler produktserier inom konceptet Apolosophy kommer under hösten 2013 och 2014.

Apolosophy Makeup

Apolosophy Invincible Powder

Vattenavvisande och fukttåligt puder som passar utmärkt i solen eller vid fysisk aktivitet. Pudret har en skir och sammetslen formula. Fäster mycket bra och ger en naturlig, len och lätt känsla. Finns i tre nyanser.

Apolosophy Invincible Blush

Vattenavvisande och fukttåligt rouge i tre nyanser som passar bra i solen eller vid fysisk aktivitet. Skir och sammetslen formula. Fäster mycket bra och ger en len, lätt och naturlig känsla.

Apolosophy Double Effect Eye Shadow

Ögonskugga i sex olika färger som kan användas på två sätt. Applicera med torr borste för en mer transparent och skimrande effekt eller med våt borste för en täckande ögonmakeup som sitter ordentligt.

Apolosophy Second Skin Foundation

Foundation som ger näring åt huden och motverkar blankhet. Anpassar sig efter hudens rörelser vilket motverkar ansamlingar av produkten i fina linjer, rynkor och porer. Naturlig och halvmatt finish med medeltäckning. Lätt konsistens som är enkel att jobba med. Finns i fyra nyanser.

Apolosophy Luxury Pearls Lipgloss

Läppglans med skumapplikator i sju lågpigmenterade färger. Ger en fin glans med pärlande finish som känns skir och lätt på läpparna utan att kleta.

Apolosophy Velvet Lipstick

Fuktgivande läppstift i fem nyanser som ger läpparna en intensiv färg och klar, lysande finish. Lätt konsistens som är enkel att applicera och ger en skön känsla. Finns i fem färger.

Apolosophy Tillbehör

Apolosophy Powder brush 99 SEK

Puderborste, passar för puder i kompakt form samt löst puder. Även lämplig för solpuder och glittriga bronzeprodukter för kroppen. Av högkvalitativt syntetiskt hår som liknar naturhår.

Apolosophy Eye Shadow Brush Duo 79 SEK

Pensel av högkvalitativt syntetiskt hår som liknar naturhår. Extra mjuk och len för den känsliga huden runt ögat. Den dubbelsidiga borsten passar för olika typer av skuggning av ögonlocket.

Apolosophy Blush brush 89 SEK

Rougeborste, passar för rouge och solpuder. Av högkvalitativt syntetiskt hår som liknar naturhår.

Apolosophy Foundation brush 99 SEK

Foundationborste för applicering av flytande foundation och cremefoundation i kompakt form. Ger ett jämnt och naturligt resultat. Pensel av högkvalitativt syntetiskt hår som liknar naturhår. Extra mjuk och len mot huden.

Apolosophy Eye shadow brush single 69 SEK

Pensel av högkvalitativt syntetiskt hår som liknar naturhår. Extra mjuk och len för den känsliga huden runt ögat. Något bredare pensel som passar för applicering av ögonskugga på större partier.

Apolosophy Cover Up Concealer

Flytande concealer i två nyanser. Har en praktisk applikator som gör den enkel att jobba med, den smälter in och återger hudens naturliga ton. Heltäckande formula som slätar ut hudens ojämnheter och ger en matt yta.

Apolosophy Bombing Lash Mascara

Svart 3 i 1-mascara som gör att fransarna känns längre, tjockare och mer definierade. Ger volym och är krämig utan att klumpa sig.

Apolosophy Colour Impression Eye pencil

Mjuk och mångsidig ögonpenna som är lätt att applicera och sitter i upp till sju timmar. Pennan har en krämig, jämn och mjuk konsistens och ger en precis och definierad linje.

Classic Nail Polish 39 SEK

Kommer under maj. Nagellack i 20 spännande färger med eller utan pärlande effekt. Bred borste gör den enkel att applicera och att lacket breder ut sig lätt. Ger omedelbar fin glans. Torkar lite långsammare – sitter lite längre.

Apolosophy Solskydd

Apolosophy solskydd

Gemensamt för alla produkter i Apolosophy solserie är att det enbart är kemiska filter och därmed inga nanopartiklar i någon av produkterna. Fria från parabener.

Apolosophy solspray spf 20

Går snabbt in i huden, gör den smidig och skyddar mot uttorkning. Medelhögt skydd. Oparfymerad. Fotostabilt UVA- och UVB-skydd. Mycket vattenresistent.

Apolosophy solcreme ansikte spf 50

Apolosophy solcreme speciellt anpassad för ansiktet skyddar mot uttorkning och innehåller vitamin E. Mycket högt skydd. Oparfymerad. Fotostabilt UVA- och UVB-skydd. Mycket vattenresistent.

Apolosophy sollotion barn 30

Sollotion med kemiskt solfilter som mjukgör och skyddar mot uttorkning. En handfull lotion är lagom till hela kroppen, tar man för lite blir skyddet sämre. Högt skydd. Oparfymerad. Fotostabilt UVA- och UVB-skydd. Mycket vattenresistent. Innehåller inte parabener eller nanopartiklar. Svanenmärkt.

Apolosophy sollotion barn spf 50+

Sollotion med kemiskt solfilter som mjukgör och skyddar mot uttorkning. En handfull lotion är lagom till hela kroppen, tar man för lite blir skyddet sämre. Mycket högt skydd. Oparfymerad. Fotostabilt UVA- och UVB-skydd. Mycket vattenresistent. Innehåller inte parabener eller nanopartiklar. Svanenmärkt.

Apolosophy sollotion spf 15

Sollotion med spf 15 som går snabbt in i huden, gör den smidig och skyddar mot uttorkning. Medelhögt skydd. Oparfymerad. Fotostabilt UVA- och UVB-skydd. Mycket vattenresistent.

Apolosophy sollotion spf 30

Sollotion med spf 30 som går snabbt in i huden, gör den smidig och skyddar mot uttorkning. Högt skydd. Oparfymerad. Fotostabilt UVA- och UVB-skydd. Mycket vattenresistent.

Apolosophy solcreme ansikte spf 30

Apolosophy solcreme speciellt anpassad för ansiktet skyddar mot uttorkning och
innehåller vitamin E. Högt skydd. Oparfymerad. Fotostabilt UVA- och UVB-skydd. Mycket vattenresistent.

Apolosophy Aloe Vera Gel

Återfuktande och svalkande efter en dag i solen. Gelen går snabbt in i huden och gör den mjuk och smidig. Lindrar röd och irriterad hud. Oparfymerad, återfuktande med 99 % aloe vera och fettfri. Innehåller vitamin E. Innehåller inte parabener

Apolosophy After Sun

Skönt återfuktande och svalkande efter en dag i solen. Lotionen går snabbt in i huden och gör den mjuk och smidig. Dessutom lindrar den på ett behagligt sätt röd och irriterad hud. Milt parfymerad, innehåller vitamin E.

Apolosophy solstift spf 50

För högt skydd av läppar, näsa, öron och kinder. Mjukgörande. Den är transparent – inte vit – och går fint in i huden. Oparfymerad. Fotostabilt UVA- och UVB-skydd. Mycket vattenresistent.

Apolosophy solstift barn spf 50

Apolosophy solstift för skydd av läppar, näsa, öron och kinder. Mycket högt skydd. Oparfymerad. Fotostabilt UVA- och UVB-skydd. Mycket vattenresistent. Innehåller inte parabener eller nanopartiklar. Svanenmärkt.

Apolosophy transpapent solspray spf 30

Apolosophy transparenta solspray går snabbt in i huden, gör den smidig och mjuk och skyddar mot uttorkning. För användning på kroppen. Högt skydd. Oparfymerad. Fotostabilt UVA- och UVB-skydd. Mycket vattenresistent.

Apolosophy solspray barn spf 30

Sollotion med kemiskt solfilter som mjukgör och skyddar mot uttorkning. En handfull lotion är lagom till hela kroppen, tar man för lite blir skyddet sämre. Högt skydd. Oparfymerad. Fotostabilt UVA- och UVB-skydd. Mycket vattenresistent. Innehåller inte parabener eller nanopartiklar. Svanenmärkt.

Se mer bilder på Apolosophy!

apolosophy-double-effect-eyeshadow

Apolosophy-Second-Skin-Foundation

APOLOSOPHY INVINCIBLE POWDER

Apolosophy-Colour-Impression-Eye-pencil

Apolosophy-Invincible-Blush

Apolosophy-Cover-Up-Concealer

Apolosophy-Velvet-Lipstick

Apolosophy-Luxury-Pearls-Lipgloss

apolosophy-solcreme

Apolosophy Pressreleaser Produktnyheter Etiketter:

6 reaktioner till “Apolosophy – nytt koncept från Apotek Hjärtat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.