Apoteket och Recipe for men i unikt samarbete

Apoteket och Recipe for men

Apoteket och Recipe for men i unikt samarbete

Apoteket och de svenska pionjärerna inom manlig hudvård Recipe for men har utvecklat hudvårdsserien c/o Recipe for men. Serien lanseras exklusivt på Apoteket i februari 2013. Produkterna är utvecklade för aktiva män som lever i det nordiska klimatet.

Apoteket och det svenska hudvårdsföretaget Recipe for men har skapat en helt ny hudvårdsserie, c/o Recipe for men. Utvecklingen har skett i tätt samarbete mellan Apotekets kvalitetsgrupp och Recipe for men, för att säkerställa att varje produkt lever upp till Apotekets höga kvalitetskrav – in i minsta detalj. Därför får c/o Recipe for men som första externa varumärke bära Apotekets sigill “Utvecklad i samarbete med Apoteket”. Tillsammans har Recipe for men och Apoteket skräddarsytt ett helt nytt koncept för manlig hudvård i apoteksmiljö.

Apoteket vill med dessa produkter erbjuda svenska män en teknisk och högkvalitativ hudvårdsserie som passar i vårt klimat och som kunderna enkelt kan förstå hur de fungerar. Produkterna utgår från den aktiva mannens livsstil och insikten att det är viktigt att ta hand om huden såväl när man är aktiv och utomhus mycket, som när man sitter och jobbar i torr inomhusluft.

– Recipe for men är en pionjär inom manlig hudvård på den svenska marknaden, och deras fokus på funktionalitet och kundernas behov går i linje med hur vi jobbar, säger Nette Ingloff Sewring, som ansvarar för produkterna hos Apoteket.

Målet har varit att behålla Recipe for men-känslan av vardagslyx och kombinera den med tillgängligheten och de höga kvalitetskrav som Apoteket står för.
– Jag ser Apoteket som en trovärdig och stark samarbetspartner, och är väldigt stolt över att de nya produkterna passerat alla deras kvalitetsgranskningar, säger Jesper Rönnbäck, Recipe for men, och fortsätter
– Vi vet att killar är fokuserade på att lösa ett problem med hyn, och vi ser Apoteket som en naturlig rådgivare som våra kunder känner sig trygga med.

Serien består av tio produkter och innehåller rakgel, aftershave, rengöring, ansiktsscrub, ansiktskrämer, ögongel samt kroppsprodukter.

Pressreleaser Etiketter:

2 reaktioner till “Apoteket och Recipe for men i unikt samarbete”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.