Avene Cleanance Soapless Gel Cleanser Recension

Avene Cleanance Soapless Gel Cleanser

Avene Soapless Gel Cleanser

Avene Cleanance Soapless Gel Cleanser är en skummande ansiktsrengöring utan tvål. Den har  en klinisk doft, men känns helt okej och jag känner till några som faktiskt gillar doften riktigt mycket. Konsistensen är flytande gelé och den har en mörk, dov turkos färg.

Löddret blir inte till det där tjocka skummet som jag annars gillar. Enligt instruktionerna ska man löddra upp en liten mängd (en ärtas storlek enligt apoteket) och applicera över både ansikte och hals. Har man ingen makeup alls skulle det kunna fungera. Men har man lite till mycket makeup så får jag allt löddra upp en större mängd för både ansikte och hals.

För att vara en skummande rengöring är Avene Cleanance den mildaste jag provat och ansiktet stramar inte efter sköljning. Den känns även bra att tvätta bort mascara med. Den passar nog mig bättre runt vintertider då min hud alltid blir torrare. Men annars så har jag svårt att verkligen gilla den här. Jag föredrar faktiskt lite mer stramande rengöringar, då ansiktet känns riktigt rent! En annan sak jag inte gillar är priset, det finns många fler skummande rengöringar på marknaden som håller oren hud i skick för ett mycket bättre pris.

Gillar man Avenes produkter i övrigt, har en känslig hy och är ute efter en skummande rengöring är den helt klart värd att testa. Tyvärr är detta ett engångsköp för min del (såvida den inte reas ut till superpris en dag).
PS!Jag kommer ta en extra bild på ingredienserna och ladda upp här snarast.

Finns att köpa: Apoteket

Se mer!

Avene Cleanance Soapless Gel CleanserAvene Cleanance Soapless Gel Cleanser

Ansiktsrengöring Avene

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

4 reaktioner till “Avene Cleanance Soapless Gel Cleanser Recension”

  1. upps.. de va dyrt!! JAg tror jag köpte den på Boots i London för kanske runt 8 pund.. men inte helt säker.. Men verkligen inte 180!!

  2. Testa Kamomillrengöringen hos Yves Rocher om du gillar gelrengöringar. Den är underbar och jag använder den sedan 1år tillbaks och varvar med andra mer djuprengörande några gånger i veckan. Kamomil gelrengöringen på Yves Rocher kostar bara 35kr så det är lite billigare.

    Gillar inte att allt ska vara så dyrt i Sverige när samma produkter kostar 1/3 del utomlands.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.