bareMinerals Deep Cleansing Foam Recension

Deep Cleansing Foam bareMinerals SkincarebareMinerals Deep Cleansing Foam

bareMinerals Deep Cleansing Foam

betyg 5

5lqjbareMinerals Deep Cleansing Foam (119g) är en skummande och djuprengörande ansiktstvätt med 100% ren ActiveSoil Complex. Det är en icke-uttorkande formula som bildar ett skum. Den ska djuprengöra porer och fräscha upp huden omedelbart. Läs mer om ActiveSoil Complex här.

bare Minerals Deep Cleansing Foam har en vit fastare konsistens. Den är inte pärliserad, som exempelvis Estee Lauders Soft Clean Moisture Rich Foaming Cleanser. Det är just det som känns som den stora skillnaden mellan skummande rengöringar. Mina erfarenheter är att en pärliserad formula löddrar snabbare och lättare, samtidigt som den känns mer fast i formulan. På så vis slår bareMinerals inte riktigt min favorit från Estee Lauder, men å andra sidan känns den mindre uttorkande. bareMinerals kan dock kännas lite uttorkande, men inte så att det stramar för mycket.

bareMinerals Deep Cleansing Foam är dryg, men jag brukar sällan snåla på produkt i vilket fall. Har jag makeup som ska tvättas bort, vill jag att det ska kännas riktigt rent. Däremot så har jag aldrig använt den här produkten regelbundet. På morgonen skippar jag som oftast alltid skummande rengöringar.

Djuprengörande och skummande ansiktstvättar är ett måste för mig och den här är riktigt bra. Jag hade gärna sett den med en pärliserad formula dock. Priset och tillgängligheten över internet kommer göra att jag köper den igen! Tyvärr hann jag använda upp min tub innan jag fotade formulan, men Beautezine har några.

Finns att köpa: 5lqjFeelunique, KICKS, Sephora

Se ingredienser & mer info!

Deep Cleansing Foam bareMinerals bareMinerals — Deep Cleansing Foam

Deep Cleansing Foam bareMinerals bareMinerals — Deep Cleansing Foam

Deep Cleansing Foam bareMinerals bareMinerals — Deep Cleansing Foam

Deep Cleansing Foam bareMinerals bareMinerals — Deep Cleansing Foam

Deep Cleansing Foam bareMinerals bare Minerals — Deep Cleansing Foam

Ansiktsrengöring bareMinerals Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.