Bioderma Haul!

Bioderma Haul

Bioderma Haul

Förra månaden märkte jag av ett kommande behov av både makeupremovers, ansiktsrengöring, ansiktskrämer och lättare ögonkrämer. Så varför inte slå till på ett och samma märke, som jag dessutom vet är superprodukter. Ett par saker här har jag aldrig testat, men har aldrig kommit över en dålig Bioderma-produkt, så ska bli spännande att se vart detta lider. Det enda jag inte köpt här ovan är Photoderm Après-soleil (After Sun). Den blir självklar att ta med till Grekland tillsammans med ögongelén, någon ansiktskräm och lite skummande rengöring . Så mer Bioderma blir det om ca en månad!

Bioderma är ett franskt apoteksmärke. I Sverige kan du köpa Bioderma från Apotek Hjärtat, Kronans Apotek, Apoteket och MEDS Apotek.

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.