Bloggträff med Kraft Cosmetics hos Salong Tid

Bloggtraff-Kraft-Cosmetics-Goteborg-2016
I tisdags arrangerade Kraft Cosmetics med Therese Jirving i spetsen ett superbt event hos Salong Tid i Göteborg! Vi fick se en massa nyheter från Pür Cosmetics (Pürminerals), Davines, Label M, Comfort Zone och Unite. Självklart kommer jag posta mer recensioner och prisinfo, så håll till godo med mina mobilbilder sålänge (min smartphone-kamera är trasig). Det bjöds på mat och dryck i salongen med gott sällskap och vi fick känna och prova produkterna medan vi lyssnade på Therese, Petra och Sofia. Stort tack!! Tillsammans med alla produkter fick vi även ett fint presentkort hos salongen, tusen tack!

Bloggtraff-Kraft-Cosmetics-Goteborg-Unite-Davines-Pur-Beauty

1. Unite spann vidare på det prisbelönta spraybalsamet 7 Seconds och utvecklade ett schampo och balsam i samma serie. Perfekt för dig som vill ha massa fukt och glans som samtidigt skyddar håret mot värmestyling (fön) och UV-strålar. Schampot innehåller bland annat potatis som stärker håret. Balsamet innehåller argan, shea och green leaf tea som tillsammans ger rätt näring, skydd och glans.

2. Davines nya Your Hair Assistant tar nog priset för bloggträffens mest goda doft: nattjasmin och mynta. Den här kombon är så god att du kommer vilja köpa något även om serien inte är just vad du söker för tillfället (hihi!). Serien är specifik för att användas vid föning och jag citerar består av sju sulfat- och parabenfria produkter i Zero Impact®-förpackning. Produkterna bör användas tillsammans då varje produkt ska förbereda håret för nästa osv. Speciellt ser jag fram emot att få prova finish-sprayen som är anpassad för tunt/fint hår för att ge volym och thickening-effekt.

3. Pür lanserar Pro Brush Collection. Ett gäng lyxiga syntetiska borstar med sammetslena strån som kommer göra dunder på huden med vilken makeup som helst tror jag. Från Pür Beauty kommer även en ny mascara, Fully Charged och Hydrafluid Water Foundation (se bild längre ner i inlägget).

Bloggtraff-Petra-Kraft-Cosmetics-Goteborg

Petra från Kraft Cosmetics presenterar nyheter från Comfort Zone

Hos Comfort Zone fick vi se de nya solprodukterna Sun Soul i nya förpackningar. Petra från Kraft Cosmetics gav som alltid en god genomgång av märket. De nya förpackningarna för kroppen kommer att gå i mer jordnära, varma färger medan de för ansiktet får mer blågrå och kallare toner.

Bloggtraff-Goteborg-Salong-Tid-Label-M-Diamond-Dust
Nyheterna från Label M, Diamond Dust är inget för den blyge! Åtminstone inte om du är nyfiken på deras bodylotion med samma doft som det nya schampot och balsamet. Det är glitter och glamour på högsta nivå (swatches kommer!) Therese berättade också, om jag minns rätt, att de pulveriserade svarta och vita diamanterna kommer från Chanels fabrik.

Se fler bilder!

Bloggtraff-Goteborg-Salong-Tid

kraftcosmeticsgoteborg
Bloggtraff-Kraft-Cosmetics-Goteborg

Bloggtraff-Kraft-Cosmetics-Goteborg-Salong-Tid

Sofia på Salong Tid i Göteborg

Bloggtraff-Kraft-Cosmetics-Goteborg-Sublime-SkinComfort Zone Sublime Skin

Bloggtraff-GBG-Comfort-Zone-Sun-SoulComfort Zone Sun Soul

Bloggtraff-Goteborg-Salong-Tid-Pur-Beauty-Hydrafluid-FoundationHydrafluid Foundation

Bloggtraff-Goteborg-Salong-Tid-Pur-Beauty-Fully-ChargedFully Charged Mascara

Bloggtraff-Kraft-Cosmetics-Goteborg-Pur-Pro-Brush-Collection

Pür Cosmetics nya Pro Brush Collection

Bloggträffar Comfort Zone Davines Pür Cosmetics

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.