Bloggträffen i Göteborg!

Bloggträffen i Göteborg!
Tusen tack till Veronica på Beauty Place & Sofia & Therese på Heartcore för en superkul kväll! De hade bjudit in 11 skönhetsbloggare runtom Göteborg och fixat bord på Joe Farellis och eftermingel på Yaki-Da!

Med oss hem fick alla en varsin helt super goodiebag som innehöll allt från foundation från Deborah, nagellack från Mavala & Zoya, body butter och tvål för borstar från Make Up Store (åh vad jag är nyfiken på den!), senaste Daisy Beauty, makeup från Pierre René & PURE, badbomb från Lush, ansiktsmask från KEB, Proclés Liplumper med mera och mera!

Alla bloggare därute borde få chansen att träffa så goa bloggkollegor på samma gång! Jag är så tacksam att tjejerna bjöd in mig —för jag hade störtkul! Och jag hoppas innerligt att det blir av igen! och igen och igen….

Bloggarna som förgyllde kvällen:

Kolla in mer bilder från kvällen!

Bloggträffen i Göteborg!Inside the ”Goodiebag”!

Bloggträffen i Göteborg!
Bloggträffen i Göteborg!
Bloggträffen i Göteborg!
Bloggträffen i Göteborg!

Bloggträffar Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

7 reaktioner till “Bloggträffen i Göteborg!”

  1. Sv. Hade ingen aning om att de var fler filmer om hysteri just nu, lustigt.=) Tror att julklappen var ett VIP-utskick till dem som bloggat om dem? Har du gjort det så kommer det säkert en julklapp, kanske bara är lite försenad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.