The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-in-Oil

The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-in-Oil

The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-in-Oil

Den 20 februari lanserar The Body Shop nyheten Vitamin E Overnight Serum-in-Oil, en teknisk innovation som kombinerar serumets kraft med oljans lyx. Allt för att ge din hy en skönhetssömn som både vårdar och friskar upp.

Kommer du ihåg hur det känns att få sova i åtta sköna timmar? Att vakna pigg, utvilad och glad. Nu kan du låta din hy känna samma känsla! Efter bara en natts användning känns huden uppfriskad, fräschare och mjukare*. En perfekt kombination av kraftfulla ingredienser och ledande hudvårdsteknik gör den här serumblandningen till en ljuvligt lätt olja som absorberas snabbt utan att kännas fet på huden. 90 % av testpersonerna upplevde att produkten kändes lätt på huden.Serumet verkar kraftigt fuktighetsbevarande i upp till 24 timmar*. Vitamin E Overnight Serum-in-Oil finns i en flaska på 28 ml, till priset av 285 kr. *Baserat på en beställd studie gjord på 126 stycken kvinnor.

Så här använder du Vitamin E Overnight Serum-in-Oil
Vitamin E Overnight Serum-in-Oil är lämplig för alla hudtyper och kan användas både som en del av din dagliga hudvårdsrutin innan fuktighetsbevararen, eller som en behandling när huden behöver lite extra omvårdnad. Applicera efter att du använt rengöring och ansiktsvatten.

Steg 1
Droppa några droppar i handflatorna och gnugga dem mjukt mot varandra.

Steg 2
Applicera på ansikte och hals genom att mjukt klappa in med handflatorna.

Steg 3
Använd fingertopparna för att med mjuka cirkelrörelser massera pannan, kinderna, runt munnen och hakan.

Finns att köpa: Hos The Body Shop den 12/2-2014!

Se produktbild!

The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-in-Oil

Ansiktsvård The Body Shop Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-in-Oil”

 1. Hej! Lite feedback 🙂 Jag gillar din blogg jättemycket, speciellt dina recensioner är bra tycker jag. Dock, sådana här inlägg vilket poppar upp rätt ofta, där det känns som att det är typ 100% produktinfo från företaget, är inte speciellt roliga eller intressanta. Det är kul att höra om nyheter men många som läser din blogg läser nog, som jag, andra skönhetsbloggare också där alla skriver om samma kollektioner eller nyheter som släpps, t ex Isadoras Ray of light.
  Då är det mer intressant som läsare att få lite info om produkten och vad företaget säger att den ska göra, men mer intressant: dina åsikter, tankar eller förhoppningar/farhågor om hur produkten kommer att vara, kanske en jämförelse med någon annan produkt som du tror att den kommer vara lik, vad du är sugen på att testa eller vad som känns trist.. Du förstår. Lite mer personligt och lite mindre rabblande produktfakta. Hoppas du inte tar detta negativt, du gör som du vill och detta är bara min åsikt men som sagt, bara ett tips 🙂 ha det fint!

  1. Hej Elin! Tusen tack för din feedback, blir väldigt glad över att få det 🙂
   Jag förstår vad du menar, den senaste tiden har jag dock funderat mycket på hur jag ska förändra innehållet i bloggen.

   Håller med om att dessa inlägg poppar upp ganska ofta, det är en effektiv lösning för att kunna skriva om de senaste nyheterna. Jag har idéer på förändring som sagt så får se vad som händer i framtiden!

   Hoppas få mer feedback från andra, det är väldigt snällt av dig som läsare att ge det och hjälper otroligt mycket!
   varma hälsningar caroline

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.