Brallis.se lanserar det efterfrågade sminkmärket Sleek Make-up

Sleek Makeup hos Brallis.se

Pressmeddelande: Brallis.se lanserar det efterfrågade sminkmärket Sleek Make-up

Sleek makeup har blivit ett populärt och efterfrågat märke i USA och England. Sleek Makeup har tidigare varit svårt att få tag på i Sverige. Brallis.se gör nu detta möjligt…

Sleek Makeup framgång består främst I att det är ett smink som passar alla oavsett ålder, hudfärg eller storlek på plånboken. säger Therese Hellqvist, VD och en av grundarna av Brallis.se

I Sverige har ett flertal kända skönhetsbloggare som killercolours och puritybeauty under längre tid uppmärksammat sina läsare om Sleek Makeups prisvärda, innovativa och trendiga sminkprodukter.

Sleek Makeup I-divine ögonskuggspaletter med 12st ögonskuggor i många olika variationer eller Sleek Makeup BB cream, Be Beautiful Blemish Balm är några Sleeks Makeups mest populära produkter, berättar Therese Hellqvist .

Brallis.se startade 2008 och är en av Sveriges ledande skönhetsbutiker på nätet. Med vision att arbeta i en nära kommunikation med sina kunder i syfte att erbjuda sina kunder en kombination av traditionella samt innovativa och trendiga sminkmärken. Med välkända varumärken som 100% Pure, Too faced, Eye of Horus, Sleek Makeup och mineralsmink från Everyday Minerals, bareMinerals och Lily Lolo Mineral Cosmetics kan få butiker mäta sig med Brallis.se´s breda sortiment.

Läs Makeupedias inlägg om Sleek Makeup här!

Pressreleaser Sleek MakeUp

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

4 reaktioner till “Brallis.se lanserar det efterfrågade sminkmärket Sleek Make-up”

  1. Undrar hur pass mycket mer de kommer kosta… Det händer ju i stort sett alltid när svenska butiker tar in märken – jäkla surt, faktiskt. Hoppas på bra priser!

    1. Jo det är ganska stor skillnad på dessa priser märkte jag, fortfarande billigare att handla från England. Men en sak jag gillar är att när produkter tar slut på sleekmakeup.com så kan de finnas på dessa mindre webbshoppar. Just nu exempelvis Supreme & Respect-paletterna =))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.