CAIA Valentine’s Collection 2022

CAIA Valentine's Collection 2022
CAIA Valentine’s Collection 2022

CAIA Valentine’s Collection

Caia Valentine’s Collection för 2022 lanseras den 27 januari och innehåller 15 nya produkter som säljs både i det ordinarie sortimentet och några limited editions. Kollektionen innehåller även ett antal sets med alla de nya produkterna, men även några i kombination med tidigare lanserade produkter.

Red Carpet Prime – Glow Primer (30 ml, 325 SEK)

Jämna ut, mjukgör och få lyster med Red Carpet Glow Primer! Formulan innehåller bland annat hyaluronsyra och niacinamide som återfuktar och jämnar ut huden. Applicera en liten mängd primer över hela ansiktet efter din hudvård och låt sjunka in innan din make up för en bas med mycket glow!

 • Light to Medium
 • Medium to Deep

Matte Blush (225 SEK)

Matt blush med en krämig formula som blir ett med din hud. Innehåller bland annat olja från mango och kakaobönor som återfuktar, skyddar och enkelt sjunker in i huden.

 • Grapefruit Juice (varm underton)
 • Troublegum (kall underton)
 • Cake Pop (varm underton)
 • Watermelon Sugar (kall underton)
 • Cherry On Top (neutral underton)

Blush Stick (4.5 g, 225 SEK)

Blush Stick som känns lätt på huden och ger en naturlig lyster. Den krämiga formulan innehåller bland annat jojobaolja som mjukgör och gör att blushen blir ett med din hud. Blushen går att använda både i ansiktet och på läpparna. Applicera med fingrarna, svamp eller med en kompakt borste.

 • Cotton Candy (varm underton)
 • Berry Smoothie (varm underton)
 • Cupcake Glaze (varm underton)
 • Sweet Craving (kall underton)

Next Level Mascara (8 ml, 225 SEK)

Skapa magiska fransar med Next Level Mascara. Du bygger enkelt upp mascaran till önskat resultat och med gummiborsten kommer du åt även de innersta fransarna för en intensiv look. Next Level Mascara förlänger och separerar dina fransar, den har en long lasting formula som gör att mascaran sitter på plats hela dagen.

Feather Blending Brush 05 (195 SEK)

Limited Edition. En lång och avsmalnande borste som ger en fjäderlätt applicering av highlighter, löspuder och blush. Borsten är även perfekt till att blenda ut produkter i ansiktet. Borsten är tillverkad med syntetiska strån och är vegansk.

Angled Blush Brush 06 (195 SEK)

Limited Edition. En vinklad borste som är perfekt för att applicera blush längs kindbenen eller för en precis applicering av contour.
Borsten är tillverkad med syntetiska strån och är vegansk.

Brush Holder Case (325 SEK)

Ett fodral perfekt för alla dina borstar! Behållaren har en hård yta som gör att borstarna skyddas, de hålls enkelt på plats och är lätta att hitta. Produkten är skapad av syntetiskt material och är vegansk. Diameter: 10 cm & Höjd: 18,3 cm

Finns att köpa hos caiacosmetics.com den 27 januari 2022

CAIA Kollektioner 2022 Produktnyheter

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.