Chanel CC Cream (32) Beige Rosé Recension, Swatches, Bilder

Chanel-CC-Cream

Chanel CC Cream

Chanel CC Cream beskrivs som ”Komplett korrigerande vård för ansiktet” och finns i en nyans, Beige Rosé 32. Nyansen är något mörk för mig i höst- och vintertid, men mer universell på ansiktet och inte lika gulaktig som ni ser den swatchad. Den anpassar sig helt enkelt!

Chanels CC Cream är den första jag provar, men vad jag vet är att CC Creams ska vara lättare på huden än t ex BB Creams. De ska ge en mer naturlig makeup, vilket jag också tycker Chanels gör. Den är lätt att bygga extra lager och ger en lätt till medium täckning. Ett tunnare lager täcker inte tillräckligt för mig just nu, men den ger ett riktigt snyggt neutralt glow. Det här glowet är dock svårt att fånga på bild. Jag brukar ta två lager och använda lite extra som concealer vid problemområden.

Min rekommendation är att inte snåla med applicering, utan applicera mer. Det gör att den också sitter bättre och längre. Jag har kombinerad hy åt det lite torrare hållet om vintern. Den innehåller hyaluronsyra som återfuktar huden, vilket gör den optimal de kallare årstiderna. CC Cream innehåller också SPF30/PA+++, som gör att jag gärna skär ner på antal produkter för att undvika oljig hy.

Doften är fräsch och lätt blommig, precis som Chanels hudvård brukar dofta. Jag har använt denna till och från i två månader. Den har inte gett upphov till plitor eller varit för aktiv för min hy.

Finns att köpa: ByBloom 620 SEK/30 ml, KICKS

Se fler bilder & swatches!

Chanel-CC-Cream-PackagingChanel Beige Rosé (32) CC Cream

Chanel-CC-Cream-ReviewChanel Beige Rosé (32) CC Cream

Chanel-CC-Cream-IngredientsChanel Beige Rosé (32) CC Cream

Chanel-CC-Cream-Beige-Rose-SwatchesChanel Beige Rosé (32) CC Cream

Chanel-CC-Cream-Bare-Face

Chanel-CC-Cream-Beige-Rose-Swatched-FaceChanel Beige Rosé (32) CC Cream

Chanel BB & CC Creams Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.