Chanel Les Beiges de Chanel

Chanel Les Beiges

Chanel Les Beiges — Natural is a style

Chanel Les Beiges lanseras med orden Natural is a style och visst känns det kul med en neutral serie bland alla color collections! Jag hoppas verkligen att Chanel utvecklar Les Beiges med en foundation, rouge och vad allt man nu kan tänka sig, eller vad tycker ni?!

Healthy Glow Sheer Powder finns i fem nyanser i Sverige, den ljusaste N°10 och den mörkaste N°70 finns att få tag på utomlands. I dosan finns en halvmåneformad borstapplikator, men med den nya kabukiborsten kan man nog få ett bättre resultat. Just nu bär jag med mig min lilla kabuki från The Body Shop, men skulle absolut behöva en retractable!

Peter Philips, Creative Director för Chanel har inspirerats av Gabrielle Chanels frihetstänk och utvecklat en ny skönhetsstil, en ny syn på naturlighet, en ny fri och frigörande makeup Så föddes Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder – en hel linje med det nya sortimentet. Ett puder som inte bara ger naturlighet utan också skyddar mot solen, oxidativ stress och föroreningar. Formulan är förstärkt med Open Air Care Complex och innehåller även SPF-faktor från 15 till 30 beroende på produkt, liksom anti-UVA-skydd. Pudret kommer i en rad subtila beiga nyanser som tillgodoser alla hudtyper. Formuleringen är anpassad för dagligt bruk under alla årstider och resultatet blir en strålande hy som imiterar glöden från en utomhuspromenad.

Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder SPF15 (474 SEK)

Chanel Les Beige är ett skirt lätt puder för en hälsosam glöd med SPF15. Naturligt strålande resultat. En jämn, klar och naturlig hudton. För kvinnor som önskar en hälsosam glöd året om. Totalt skydd (open air care complex), Skonsam formula i perfekt samhörighet med huden, Perfekt för en känslig hud.

  • N°20, N°30, N°40, N°50, N°60

Les Beiges Retractable Kabuki Brush (418 SEK)

Denna kabukiborste är otroligt mjuk och perfekt för applicering av puder. Resultatet är en oklanderlig, helt slät och jämn makeup finish. Denna praktiska indragbara borste är det ultimata deluxe tillbehöret att ha med i din makeup väska vart du än går.

 
Finns att köpa: ByBloom, I butik hos KICKS.

Se mer bilder!

Chanel Les BeigesChanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder SPF15

Chanel Les BeigesChanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder SPF15

Les Beiges Retractable Kabuki Brush Les Beiges Retractable Kabuki Brush

Chanel Produktnyheter Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.