Chanel Les Temps Essentiels

Chanel Les Temps Essentiels

Chanel Les Temps Essentiels

Chanel Les Temps Essentiels är den nya hudvårdsserien och beskrivs i korthet som ”The three fundamentals for beautiful skin”. Serien innehåller en uppvaknande och aktiverande dagkräm, en nattkräm för att återhämta huden och en återställande och förnyande kräm för veckosluten.

Le Jour de CHANEL

Le Jour ska hjälpa huden att hantera en stressig dag, anpassa sig till olika miljöer och livsstilar. CHANEL har utvecklat en ny aktiv ingrediens: Jasmin extrakt (Jasminum grandiflorum) som aktiverar och synkar huden med dess miljö och och salicylic acid som ger lyster. Den har en skir konsistens och doftnoter av grön jasmin. Huden blir synbart mjuk och följsam, jämn, får lyster och porer förminskas.

La Nuit de CHANEL

La Nuit hjälper huden att återställa sig under natten för att sedan vakna upp och se mer utvilad ut. Resultat ska vara en smidig och fräschare hy. Den innehåller Frankincense extract som är känd för sina lugnande egenskaper. För att huden ska se fylligare ut innehåller den fördröjande molekyler av hyaluronsyra (hyaluronic acid) som gradvis frigör sig genom hela natten. Doftnoter av rosor hjälper huden att varva ner och vila.

Le Weekend de CHANEL

Le Weekend används på helgerna och fokuserar på hudens grundläggande behov: balans, återfuktning och kombort — som en skonsam behandling för att förberede huden inför en ny vecka. Innehåller ett milt komplex med glykolsyra, glucolactic acid, som frisätter AHA-syror och eliminerar döda hudceller och föroreningar i huden samt förfinar hudens struktur. Rosenvattnet lugnar huden och har avslappnande egenskaper. Appliceras en gång i veckan, morgon och kväll.

Finns att köpa: ByBloom, KICKS-butiker.

Chanel Les Temps EssentielsChanel Le Jour de CHANEL

Chanel Les Temps EssentielsChanel La Nuit de CHANEL

Chanel Les Temps EssentielsChanel Le Weekend de CHANEL

Chanel

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.