CHANEL UV Essentiel Daily UV Care Multi-protection Recension

CHANEL UV Essentiel

CHANEL UV Essentiel Daily UV Care Multi-protection

Chanel UV Essentiel Daily UV Care Multi-protection Anti Pollution är en serie solskyddskrämer för ansikte, hals och dekolletage.

UV Essentiel kommer i en vit slät förpackning som är perfekt att ha med sig överallt. Konsistensen är mer som vätska än kräm, därför ska den skakas innan applicering. SPF 50+ har en uns tyngre konsistens, som tyvärr ger vitare nyans i ansiktet. SPF 30 ser dock inte alls vit ut när den är applicerad.

Den är så lätt att smörja in och doften ger en härlig kick åt näsan. Känslan att smörja in den är ungefär som en tunn slöja av satin och den mattar ner huden med en lysande touch. Den känns dock inte så dryg, så den blir inte svår att använda upp om jag använder regelbundet även på hals och dekolletage.

UV Essentiel Daily UV Care Multi-protection Chanel Swatches SPF 30UV Essentiel SPF 30 Swatch

Den är perfekt som primer före makeup, då huden känns jämn och förberedd för foundation i både puder och flytande form. Utan makeup börjar den efter någon timma släppa igenom lite glans från min panna. Detta gäller för både SPF 30 och 50+. Jag har kombinerad hy och min panna är som oftast i obalans. Jag gillar dock UV Essentiel bättre än min tidigare solskyddsfaktor från Murad.

UV Essentiel är resistent mot svett och skyddar huden mot luft- och vattenföroreningar. Och solens UV-strålar såklart! Den är utvecklad för att användas året om och för alla hudtyper

Finns att köpa: ByBloom, 465 SEK. Finns i SPF 20, 30, 50+.

Se fler bilder!

UV Essentiel Chanel SPFUV Essentiel

UV Essentiel Chanel SPFUV Essentiel

UV Essentiel ChanelUV Essentiel

UV Essentiel Daily UV Care Multi-protection Chanel SPF 30 IngredientsUV Essentiel SPF 30 Ingredients

UV Essentiel Daily UV Care Multi-protection Chanel SPF 50+ IngredientsUV Essentiel SPF 50+ Ingredients

UV Essentiel Chanel Skincare RangeUV Essentiel Promotional Image

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

2 reaktioner till “CHANEL UV Essentiel Daily UV Care Multi-protection Recension”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.