Claudia Cosmetics Eyeshadow Pencil Just Black (408) Recension, Swatches, Bilder

Claudia Cosmetics Eyeshadow Pencil Just Black

Claudia Cosmetics Eyeshadow Pencil Just Black (408)

betyg 5-

Just Black (39 kronor) är en krämig välpigmenterad ögonskugga, som kommer i form av en jumbopenna. Det finns åtta olika färger med varierande finish, pigmentrikedom etc. Jag vet att Lime Green 407 inte alls är speciellt bra pigmenterad utan lämnar mer en skimmerlätt yta, men hur de andra är låter jag vara osagt.

Just Black har en matt finish, är krämig och riktigt nattsvart. Den är perfekt att sota med på ögonlocket för att slippa svarta puderrester under ögat, men desto svårare att precisera med. Jag brukar sudda ut konturen och sedan packa på lite svart puderskugga. Den är väldigt lätt att vässa, utan att den tappar fäste eller mosas.

En primer känns inte helt nödvändig, men oftast använder jag det ändå eftersom den kan vecka sig något om man inte är sparsam med produkten. Den fungerar nästan bättre som eyeliner på vattenlinjen, där den sitter kvar helt felfri en timma. Men! Efter en timma så har den bara försvunnit ytterst lite och det är inget som syns på håll. Så är den sedan 3-4 timmar på mig. Minus dock för jag hade svårt att tvätta bort den närmast ögat. Min makeup-remover från Lumene fungerade inte tillräckligt och lämnade lite grått efter sig. Så förmodligen skiftar detta individuellt beroende på vad för rengöringsrutiner man har. Jag skulle dock inte använda denna pennan vid vardagliga makeuper, då jag ogillar att tvätta mig rödögd!

Finns att köpa: Shopping4Net

Se swatches!

Claudia Cosmetics Eyeshadow Pencil Just Black Claudia Cosmetics Eyeshadow Pencil Just Black

Claudia Cosmetics Eyeshadow Pencil Just Black Claudia Cosmetics Eyeshadow Pencil Just Black

Claudia Cosmetics Eyeshadow Pencil Just Black (408)Claudia Cosmetics Eyeshadow Pencil Just Black (408)

Claudia Cosmetics Ögonskuggor Recensioner Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “Claudia Cosmetics Eyeshadow Pencil Just Black (408) Recension, Swatches, Bilder”

  1. Har fuderat att köpa en av dessa när jag var på ge kås sist, men tycker att hur jag än gjort med andra liknande produkter så veckar dom sig oavsett om jag har primer eller inte eller om jajg bara använder lite av dom. Men är lite sugen att testa nån ändå 🙂

    1. Jo man behöver ju inte jobba något alls för att få färg! På ögonlocket är det bäst att inte överdosera – och sedan packa på vanlig ögonskugga, det har fungerat super på mig! Men på vattenlinjen är den helt klart bäst trots att de ska vara en eyeshadow pencil!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.