Claudia Cosmetics Lipstick 106 Frosty Rose Recension, Swatches, Bilder

DSC 3634Claudia Cosmetics Lipstick 106 Frosty Rose

Claudia Cosmetics Lipstick

Claudia Cosmetics Lipstick 106 Frosty Rose har en klar stark rosa nyans. Skimret i den syns tydligt och jag kan känna en liten stickande känsla ett tag efter jag applicerat läppstiftet (dvs utan läppbalsam).

Konsistensen är mycket krämig, vilket gör att det kan vara lätt att applicera för mycket på samma gång. Då är det lätt att det blöder utanför konturer.

Claudias läppstift har en stark doft och smak vilket gör det smått irriterande att bära dem.  Jag brukar inte vara känslig med en svag doft eller smak, men den här påminner faktiskt rejält om vanlig tvål. Jag vill gärna inte använda det utan att applicera läppbalsam först.

Det är synd att doften är såpass tvålig, det hjälper då inte att ha en bra och fungerande hylsa för mig. Om den inte var så fruktansvärt stark, hade det varit en klar förbättring då den är mycket väl pigmenterad.  Trots alla dåliga egenskaper så kan det funka att bära, men smaken gör att jag vill ta bort det direkt.

Se mer!

DSC 36341Claudia Cosmetics Lipstick 106 Frosty Rose

DSC 3610Claudia Cosmetics Lipstick 106 Frosty Rose

DSC 3681

Claudia Cosmetics Lipstick 106 Frosty Rose

Claudia Cosmetics Läppstift Etiketter: , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

3 reaktioner till “Claudia Cosmetics Lipstick 106 Frosty Rose Recension, Swatches, Bilder”

  1. Hej !
    Såg på din ”gamla” blogg att du använder och hade köpt Natural Charcoal Nose Pore Strips från Montagne Jeunesse… som dy tyckte var bra … var köpte du dem ? för jag har aldrig sett dem någonstans ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.