Comfort Zone Active Pureness

Comfort Zone Active Pureness
Comfort Zone Active Pureness nylanseras med ny image, doft, formula och ett lägre pris som gör serien bättre tillägnad en yngre målgrupp. Active Pureness-serien innehåller sex produkter och är utvecklad för att behandla oren och fet hud. Bland annat ett rengöringsgel som stimulerar talgkörtlarna och en nedmattande, oljefri ansiktskräm.
Läs mer om varje produkt nedan!

Comfort Zone Active Pureness

Active Pureness Cleansing Gel (200 ml, rek 250 SEK)

En milt rengörande gel som rekommenderas för en fet och oren hud. Den rengör effektivt och löser upp makeup och överskottstalg från porerna utan att stimulera talgkörtlarna.

Active Pureness Tonic (200 ml, rek 250 SEK)

Ett sammandragande ansiktsvatten med glukonolakton med en mikropeelingeffekt som minskar förstorade porer och pormaskar. Glukonolakton ger en mikropeeling effekt. Bisabolo lugnar rodnader som kan uppstå under inflammationsfasen på oren hud.

Active Pureness Scrub (75 ml, rek 275 SEK)

En effektiv scrub med kiselpartiklar. Den rengör effektivt orenheter och ger en jämn och klar hud. Kiselpartiklarna har en storlek som garanterar en jämn exfoliering. Innehåller Bisabolol som imiterar alphabisabolol som finns naturligt i kamomill och som har reparerande och lugnande egenskaper på huden.

Active Pureness Clay Mask (75 ml, rek 275 SEK)

En koncentrerad mix av milda, rengörande leror som har en absorberande, djuprengörande effekt på en oren och fet hud. Lerorna absorberar överskottstalg och orenheter somt ger en fräsch, jämn och matt hud. De vita lerorna Kaolin och Bentonit har en utmärkt absorberande effekt med lugnande egenskaper. Den gröna leran är välkänd för sin rengörande och regenererande effekt.

Active Pureness Hydra Fluid (30 ml, rek 325 SEK)

En oljefri fluid med C-vitamin i liposomer som ger fukt, matterar och behandlar oren hud. Liposomerna har framställts genom en farmaceutisk formula som utvinns från renat lecitin. Den tillför nödvändig fukt i en oljefri formula som är idealisk för en oren hud. Det gör det möjligt att tillföra fukt utan att använda oljor
vilket är nödvändigt när man behandlar oren hud.

Active Pureness Corrector (15 ml, rek 220 SEK)

En intensiv lokal gelbehandling för att minska akne. Kombinationen av salicylsyra, sockersyra och C-vitamin gör rent effektivt, peelar och har en antiinflammatorisk verkan som effektivt minskar akne.

Finns att köpa: Online hos Hudoteket

Comfort Zone

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.