Cosmopolitan Beauty Expert Blend Perfection Sponge

cosmopolitan-sponge-beauty-blender-dupe

Cosmopolitan Beauty Expert Blend Perfection Sponge

Blend Perfection Sponge är min favorit bland alla beauty blender dupes. Eftersom jag fortfarande inte äger original Beauty Blender kan jag inte jämföra den närmre.

Cosmopolitans känns mer ”studsande” och ger en snabbare och mer utjämnande applicering än alla de andra jag har. Jag gillar dess yta bättre än MACs Pro Performance och Love-Makeups svarta. Make Up Stores Egg Sponge är en klass för sig och inget jag rekommenderar om du söker efter en riktig beauty blender dupe.

Nu är jag lite besvärad för den här svampen fanns att klicka hem hos Feelunique för ett tag sedan, men inte längre. Så bästa tipset jag kan ge just nu är att googla efter den. Eller passa på att köpa den i London för typ £4,95 hos SuperDrug.

Poängen är att jag bara ville tala om att det är en grym budgetsvamp och jag får som flawless finish med denna, oavsett foundation! Populär hos fler!

Se mer bilder!

Cosmopolitan Beauty Expert Blend Perfection SpongeCosmopolitan Beauty Expert Blend Perfection Sponge

cosmopolitan-sponge-beauty-blender-dupeCosmopolitan Beauty Expert Blend Perfection Sponge

makeupstore_egg_sponge_cosmopolitan_blend_sponge_love_makeup_sponge_beauty_blender_dupe_mac_pro_performance_spongeLove-Makeup Blending Sponge, MAC Pro Performance Sponge, Make Up Store Egg Sponge, Cosmopolitan Blend Perfection Sponge

Makeupsvampar Recensioner Sminkborstar & Applikatorer Etiketter: , , , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.