Davines Hair Refresher Dry Cleansing Mist Recension

Davines-Hair-Refresher

Davines Hair Refresher

5

Davines Hair Refresher Dry Cleansing Mist (249 SEK/150 ml) är en av de där riktigt härligt doftande torrschampona som även känns mer säkrare för mörkare hårfärger. Det är dock inget klassiskt torrschampo skulle jag vilja påstå, utan mer som den utger sig för att vara — en Hair Refresher!

Doften och dess lätthet gör att jag gärna använder det när håret inte är fett. Det finns en mängd olika torrschampon hos mig, och alla är lika bra beroende på vad jag önskar för dagen. Davines gillar jag främst för att skapa lite struktur till håret och samtidigt få det att dofta superdupergott! Det ger också mer lyster till håret än andra billigare torrschampon som kan se mer matta ut på mitt hår.

Nyfiken? Har du provat något från Davines tidigare?

Finns att köpa: Hudoteket, 249 SEK. Just nu får du 3 st engångs-ansiktsmasker på köpet när du handlar Hair Refresher! De verkar vårdande, utjämnande och återfuktande. Medföljer automatiskt vid köp så långt lagret räcker.

Se fler bilder & ingredienser!

Davines-Hair-Refresher001

Davines-Hair-Refresher002

Davines-Hair-Refresher003

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

3 reaktioner till “Davines Hair Refresher Dry Cleansing Mist Recension”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.