e.l.f. Nail Polish Copper & Purple Dream Swatches & Bilder

elf Purple Dream Nailpolish
elf Purple Dream Nailpolish

Purple Dream

e.l.f. Nail Polish Copper & Purple Dream

e.l.f. släppte nyligen fyra helt nya nagellack, samt tre äldre lack med en uppdaterad  formula. Två av de helt nya är Copper och Purple Dream. Copper är en blandad nyans mellan bronze och koppar och ser ut att vara en mörkare version av deras tidigare ’Blush’. Purple Dream däremot, ser att vara en nyans ljusare än föregångaren ’Royal Purple’.

Båda lacken har en frostig finish och torkar glansigt. En applicering ger ett jämnt lager, men Copper är något mer täckande i jämförelse med Purple Dream. Trots att lila normalt sett är en något mer smickrande färg än koppar, så föredrar jag faktiskt Copper bättre. Den matchar riktigt bra till allt och speciellt marint och blå färger.

Se fler bilder och swatches på lacken!

Nagellack e.l.f. Cosmetics Händer & Naglar Recensioner Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

7 reaktioner till “e.l.f. Nail Polish Copper & Purple Dream Swatches & Bilder”

  1. Svar: Kul att du vill följa mig! 🙂 Jag vet att jag inte kan tänka ”äta vad som helst o röra på mig mer” för det har jag gjort tidigare år och jag kommer aldrig i form så pass mycket som jag önskar inombords då min kost är för dålig och jag kommer nog aldrig kunna skärpa mig om jag inte blir av med mitt beroende. Ska bli intressant och se om jag lyckas nu då 🙂

  2. sv; det vet jag faktiskt inte om man kan. Vi har inte fått nå information om man kan det. Men ska undersöka närmare om man kan rösta på internet 🙂

  3. Hello dear!:) Vilken snygg bild från IsaDora!! Jag ville oxå passa på att säga att det är jättesvårt att kommentera här.. vet faktiskt inte om min kommentar kommer till ”rätt inlägg” det kanske bara är jag som har detta problem..

    ha en solig dag:)

    Kraaam

    1. Nu står det att denna kommentar är inlagd på ett helt annat inlägg, men den ligger ju rätt till då den ska vara här på Isadora-inlägget, right?! Det är väldigt lustigt måste jag säga! Men du menar kanske att det är svårt att veta vilken länk till kommentarsfältet som tillhör inlägget? Jag ska nog komma på en designlösning på det problemet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.