e.l.f. Temptress Studio Cream Blush Recension, Swatches, Bilder

ELF Studio Cream Blush Temptress

e.l.f. Temptress Studio Cream Blush

e.l.f. Temptress Studio Cream Blush (15g, £6.50) har en fast mousseliknande konsistens. Mer fast än Maybelline Mousse-produkterna. Temptress är en matt, dammmig brun nyans. Inte för mörk eller för ljus utan någonstans mittemellan en klassisk brun färg perfekt för konturering eller bronzing. Färgen på hemsidan stämmer inte alls överens med den verkliga produkten. Den skulle fungera bra för både ljusa och medium hudtoner, men jag har svårt att se att den skulle synas något alls på mörkare. Möjligtvis skulle den ge ett visst sken av något slag och en mattare finish.

Konsistensen gör den något svår att portionera rätt, oftast får jag upp mer produkt än vad jag behöver från burken. Den blandas ut lätt på kinden och ger en naturlig färg och soft sammetslen finish.

Temptress ger en uns med färg till kinderna men kan enkelt byggas upp. En lagom mängd räcker dock för mig, men efter bara 2 timmar — oavsett underlag — har Temptress dunstat helt och hållet. Jag har provat att öka mängden rouge och få en starkare brun färg och då har den dock hållit i 4 timmar. Trots det känns inte dessa timmar som långvarig vilket ELF hävdar.

Se mer!

ELF Studio Cream Blush TeaseELF Studio Cream Blush

ELF Studio Cream Blush TeaseELF Studio Cream Blush

ELF Studio Cream Blush TemptressELF Studio Cream Blush Temptress

e.l.f. Cosmetics Rouge Etiketter: , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.