e.l.f. Studio Mineral Powder Brush Recension & Bilder

e.l.f. Studio Mineral Powder Brush

e.l.f. Studio Mineral Powder Brush

Studio Mineral Powder Brush från eyeslipsface ingår i (trots sitt vilseledande namn) studiosortimentet. Den är dock designad för att appliceras med mineralfoundation. Borsten är ganska liten, mjuk och flimsig. Den är inte så tät, men inte heller för tunn.
Den ger en helt okej täckning, men den är inte så fantastisk att använda för foundations överhuvudtaget. Jag finner den bättre att skapa konturer med och applicera rouge, oavsett om det är mineral, flytande eller krämprodukter.

I jämförelse med e.l.f Studio Blush Brush har Mineral Powder Brush fått en jämnare klippning av borststrån samt med en rundare topp. Mineral Powder brush är anlände dock ganska platt, men den har blivit rundare efter ett par tvättar. I övrigt är de båda borstarna i samma storlek. För rouge rekommenderar jag hellre Mineral Powder Brush framför Blush Brush.

Jag har även provat den med flytande foundation. Men nej, det fungerar, men det känns helt fel och ungefär som att foundationen inte får något riktigt fäste. Prova hellre e.l.f. Powder Brush för det ändamålet.

Mineral Powder Brush passar perfekt in i min Powda Wowza från Benefit. Jag gillar denna borste, men inte för foundations.

Finns att köpa: Eyeslipsface

Se mer bilder!

e.l.f. Studio Mineral Powder Brush

e.l.f. Studio Mineral Powder Brush

e.l.f. Studio Mineral Powder Brush

e.l.f. Studio Mineral Powder Brush

e.l.f. Cosmetics Sminkborstar & Applikatorer Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.