Estée Lauder Hydrationist Maximum Moisture Lotion Recension & Ingredienser

Estee Lauder Hydrationist Maximum Moisture Lotion

Estée Lauder Hydrationist Maximum Moisture Lotion

Estée Lauder Hydrationist Maximum Moisture Lotion är en lätt vit lotion med en fräsch doft. Den doftar lite svagt av banan, men inte övermogen, utan snarare grön och omogen! Den är väldigt frisk och något jag verkligen gillar.

Estée Lauder Hydrationist finns även på burk i cremeform, men den här är en lättare version vilket har passat ypperligt bra under sommarmånaderna. Den går snabbt in i huden, känns lätt och tunn på. Därför tror jag inte den är lika uppskattad en svensk vinter.

Hydrationist Maximum Moisture Lotion ska ge en 24h återfuktning, vilket den absolut kan ge. De dagar jag inte bär makeup, tvättar jag ansiktet en gång om dagen. Då kan jag inte se att min hy torkar ut eller så om jag burit Hydrationist. Men som sagt tror jag inte den är lika effektivt till vintern. Den jag använt är anpassad för normal/kombinerad hy.

Hydrationist ska även lämna huden ung och frisk. Jag kan inte se att min hud blir mer piggare eller se friskare ut. Motionerar jag och äter en varierad kost så kan det möjligtvis hjälpa. För det finns i alla fall ingen kräm som gör min hud ung och frisk såvida jag inte gör det. Jag får dock inga plitor av den, så den verkar inte överaktiv på mig. Jag har en kombinerad hy som både har feta, torra och känsliga partier son varierar året runt. Just nu är den hyfsat normal med tendens till fet t-zon.

Trots att jag gillar Hydrationist så är jag tveksam till att köpa den igen. Den har en superlång ingredienslista som avskräcker mig lite. Jag vet inte vad allt betyder i den, men ju längre desto sämre är min känsla.
Det är en bra lotion, men inget direkt som gör den till en fantastisk sådan.

Finns att köpa: NordicFeel (329SEK), KICKS (560SEK)

Se mer bilder & ingredienser!

Estee Lauder Hydrationist Maximum Moisture LotionEstee Lauder Hydrationist Maximum Moisture Lotion

Estee Lauder Hydrationist Maximum Moisture LotionEstee Lauder Hydrationist Maximum Moisture Lotion

Estee Lauder Hydrationist Maximum Moisture LotionEstee Lauder Hydrationist Maximum Moisture Lotion

Ansiktskrämer Estée Lauder

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.