Fairy Nails lanserar Cult Nails i Sverige

Fairy Nails lanserar Cult Nails i SverigeBildkälla

Fairy Nails lanserar Cult Nails i Sverige

Cult Nails startades av Maria Morrison, som under många års tid irriterade sig över att alla de stora tillverkarna kom ut med liknande kollektioner. Hon bestämde sig för att starta sitt eget märke och det har snabbt vuxit sig populärt hemma i USA och är nu äntligen i Sverige!

Maria har själv tagit fram alla nyanser som erbjuds och lägger stor vikt vid kvalitén på lacken. Hon har t.ex. utvecklat det svarta lacket Nevermore som är helt täckande efter bara ett lager, och det underbara glitterlacket Blaze som gnistrar i guld och koppar. Cult Nails har också ett snabbtorkande top coat.

Alla Cult Nails nagellack är så kallade ”3-free”, det vill säga att de inte innehåller något av de giftiga ämnena toulene, formaldehyd eller dibutyl phthalat. Som en bonus innehåller de inte heller kamfer och är inte testat på djur och alla förpackningar är återvinningsbara. Cult Nails erbjuder nyanser i ett brett spektra så alla kan hitta den nyans som passar bäst.

Fairy Nails är en webbutik som ägs av systrarna Elin & Frida, och säljer ett brett sortiment av nageldekorationer för nail art, nagelvård och nagellack. Du hittar massor av spännande produkter för att utsmycka dina naglar, och systrarna delar gärna med sig av sina tips för hur du enkelt kan använda produkterna. Hos Fairy Nails hittar du både inspiration och kunskap för att lära dig nail art.

Finns att köpa: Hos Fairy Nails från 1 juni. Ordinarie försäljningspris 119 kr. Introduktionspris: 99 kr gäller tom 1 juli 2013. Hos Fairy Nails kommer du att hitta ett utvalt sortiment. Läs mer här: .

Pressreleaser

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “Fairy Nails lanserar Cult Nails i Sverige”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.