Garnier Pure Active Exfobrusher Wash Recension

exfo

Garnier Pure Active Exfobrusher

betyg 3

Garnier Pure Active Exfobrusher Wash är en ny rengöring- och borste i ett. Den ska avlägnsa döda hudceller och reducera överskott av sebum. Den har 170 mjuka och följsamma piggar som tillsammans med rengöringen ska förhindra uppkomsten av plitor och märken. Redan efter första dagen ska den ge en strålande hy. Det kan jag hålla med om, men inte att hyn känns riktigt ren på djupet bara uppfriskande. Rengöringen har en stark doft och påminner om minttabletter. Efter 3-5 dagars användning, hade jag dock fått upphov till plitor i pannan, antagligen av för aktiva ingredienser.

Flaskan är ganska otymplig och jag kan dra mig lite för att ens tvätta ansiktet med den. Först ska man vrida på borsten och sen pressa den på mitten. Man ska inte använda den i närheten av ögon/mun, så den lämpar sig inte för att vara dagligrengöring som Garnier själva påstår. Detta känns verkligen som en produkt man använder en gång i veckan, som en ansiktsskrubb och dylikt.

Exfobrusher är faktiskt en användbar produkt, trots sin klumpiga förpackning. Jag rekommenderar ingen att använda rengöringen för dagligt bruk. Jag drar mig också något för att använda den, dels för att det tar lite längre tid att pressa ur rengöringen och det blir inte blir inte heller ultimalt rengjort, då man inte kan tvätta bort ögonmakeup med den. Jag har provat att använda bara rengöringen för det ändamålet, men den lämnade kvar lite svarta spår runt ögonen.

Det bästa med den, är att jag inte kan märka av någon ökad produktion av sebum, vilket man kanske kan misstänka av starka rengöringar i allmänhet. Men som sagt, det som uppstod var plitor i pannan på mig, så framöver kommer den att användas oregelbundet.

Finns att köpa: ca 99SEK (£6.50 hos 5lqjFeelunique 5lqjFeelunique kan jag varmt rekommendera. De säljer produkter till ett mycket bra pris i jämförelse med i svenska dagligvaruhandeln.

Läs mer och se fler bilder!

gpureactiveGarnier Pure Active Exfobrusher Wash

pureactiveGarnier Pure Active Exfobrusher Wash

exfoGarnier Pure Active Exfobrusher Wash

exfo1Garnier Pure Active Exfobrusher Wash

ingredGarnier Pure Active Exfobrusher Wash Ingredienser

Ansiktsrengöring Garnier Recensioner Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

6 reaktioner till “Garnier Pure Active Exfobrusher Wash Recension”

  1. Skulle vilja testa den här. Just piggarna lockar men jag blir lite avskräckt när jag läser att det är en stark rengöring. /N

  2. Doften är stark, men jag kan inte påstå att min hy känns väldigt uttorkat efter användning. Det känns lite torrt, men inte överdrivet! Men som sagt, för en daglig rengöring är den stark, fast man kan å andra sidan bara använda borsten tillsammans andra rengöringar!

  3. Hej! Vet du om Exfo-Brusher Wash går att köpa i någon affär i Sverige? Har själv inte sett den någonstans men du kanske har mer koll än mig? Kram! 🙂

    1. Hej Erika! Jag skulle rekommendera den mindre än varannan dag. Eller inte alls om man har problemhy! Däremot ser jag inget hinder att använda endast rengöringen flera ggr i veckan, så länge man inte använder skrubben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.