Gunry Topz!

gunry-topz004

Topz sortiment innehåller endast ren bomull, inga spår av konstfiber. Det ger förutom behaglig hudvård en hållbar kvalitet. Lika viktigt som att sminka sig med omsorg är att ge huden extra omtanke när väl sminket ska tas bort. Det är det osminkade ansiktet som visar hur skonsamt huden har behandlats när inga spår av makeup finns kvar. Våra produkter är gjorda av hundra procent ren bomull. Topz produkter är just så naturliga som krävs för en mild och behaglig rengöring av den känsliga huden. Skapade för att återställa, balansera och ge vila.

Gunrys Topz har nyligen fått en liten uppfräschning med nya produkter och riktigt fina förpackningar! Jag gillar verkligen padsen med aloe vera som kommer i en maxistorlek. Tycker alla pads på marknaden är små, så det här var efterlängtat.
Deras oljiga removers får jag alltid svullna ögon av. Dem använder jag främst att ta bort swatches från armen med 🙂 Annars gillar jag idén med bomullspinnarna här som har en oljad ände och den andra normal. De oljiga padsen får bort dem mest envisa produkterna så lite synd att ögonen inte gillar det.
Se hela sortimentet på Topz-hemsida.

Finns att köpa: Coop, City Gross. Se återförsäljare av Gunry här.

gunry-topzGunry Topz

gunry-topz001Topz Makeup Remover Bomullspinnar Olja

gunry-topz002Topz Makeup Remover Pads Maxi // Normal

Gunry Mjukt & Skönt TopTips

Gunrys bomullspinnar Toptips ska inte förväxlas med Topz! Det här är den gamla förpackningen, den nya ser ut såhär. Ena änden är spetsig och den andra normal.

Gunry Mjukt & Skönt TopTipsGunry TopTips

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.