H&M French Rose Cream Lip Colour

H&M French Rose Cream Lip Colour Lipstick

French Rose

H&M French Rose (99 Sek för 3,5 g) är ett nytt tillskott till märkets “Cream Lip Colour”, med andra ord deras ordinare läppstiftskollektion. På förpackningen står det “NEW COLOUR”, men detta är alltså inget som syns på hemsidan [SE]. För dig som inte följt H&M’s beautyresa, och är ny bland hyllorna, så kan jag tala om att deras läppstift är något av deras bättre produkter. Prisnivån är lite högre än exempelvis Wet’n’Wild, Essence och dylika varumärken, men inte lika höga som MAC etc. Nyansmässigt tycker jag H&M är i en helt annan klass. De har tagit fram unika färger och kombinationer som jag inte funnit någon annanstans i samma prisklass. Nya färger kommer några gånger per år, en del i limiterad utgåva.

French Rose är en “brick rose”, ett mörkare tegelrosa/rött, megakrämigt läppstift och får en glossigare finish ju mer jag applicerar det. Vid en mer återhållsam applicering så sitter det såklart bättre, och då flyter det inte ut något heller. Så efter ca 4 timmar så har det lämnat ett rosfärgat stain som är så snyggt.

H&M French Rose Cream Lip Colour Lipstick
H&M French Rose Cream Lip Colour Lipstick

H&M French Rose Cream Lip Colour Lipstick
H&M French Rose Cream Lip Colour Lipstick

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.