H&M Mandarin Gold Eye Colour

HM Mandarin Gold Eye Colour

H&M Mandarin Gold

Mandarin Gold (59,90 SEK / 2 g) är en apelsingul puderskugga med satin finish. H&M beskriver deras Eye Colours som rikt pigmenterade som ger en jämn, sammetslen finish. H&M Eye Colours har re-lanserats i nya fyrkantiga förpackningar sedan de först lanserades 2015 i de runda benvita förpackningarna. Jag ville därför testa och se om det skett någon mer förändring, kanske förbättring, men de verkar inte ha förändrat formulan. Mandarin Gold är en så fin gul nyans, men är varken rikt pigmenterad eller ger en jämn sammetslen finish. Den ser OK ut swatchad, men vid applicering så syns den knappt även när jag använder exempelvis MAC’s Painterly som bas. Den ser också väldigt ojämn och spretig ut på ögonlocket, ja trots primer… Kanske gör ett försök igen, men synd på en fin färg.

H&M Mandarin Gold Eye Colour Recension, Swatches, Bilder
H&M Mandarin Gold
H&M Mandarin Gold Eye Colour Recension, Swatches, Bilder
H&M Mandarin Gold
HM Mandarin Gold Eye Colour Swatches
H&M Mandarin Gold
HM Mandarin Gold Eye Colour Look
H&M Mandarin Gold
HM Mandarin Gold Eye Colour Eye Look
H&M Mandarin Gold
Ögonskuggor H&M Beauty Etiketter: , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

En kommentar till “H&M Mandarin Gold Eye Colour”

  1. Tråkigt med formulan, jag trodde de vampat upp sin normalt rätt dassiga ögonskuggskvalitet iom den nya designen. Verkligen fin färg annars (innan applicering alltså).

    Undrar om jag möjligen kan få be om en tjänst? Vill du ta mått på själva skuggan (alltså ”skålen” i metall)? Funderar på att prova ett par själv men kommer isf vilja ta dem ur sin förpackning och stoppa i en tom palett — behöver därför innermåtten sas.

    Stort tack på förhand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.