H&M Rising Sun Nail Polish Recension, Swatches, Bilder

H&M Rising Sun Nail Polish

H&M Rising Sun Nail Polish

H&M Rising Sun (29kr, 15ml) är en av H&M’s senaste lack inför sommaren 2012. Det är ett varmt och klargult lack med fint guldskimmer. Skimret framhävs riktigt bra även på naglarna. Det torkar till en semi-blank finish.

Rising Sun applicerar något ojämnt, man behöver tre lager men kan komma undan med två om man inte är petig. Man måste applicera tunna lager och låta dem torka in ordentligt, annars riskerar man att det klumpar sig. Räkna med minst 5-10 minuter för varje applicerat lager. Rising Sun tar tid att torka in så ha gott om tid!

Det höll sig i fint skick 5 dagar på mina bättre naglar, men bara 3 dagar på mina sämre naglar som inte är i bästa kondition just nu.

Finns att köpa: H&M-butiker

Se mer bilder & swatches!

H&M Rising Sun Nail PolishH&M Rising Sun Nail Polish

H&M Rising Sun Nail PolishH&M Rising Sun Nail Polish

H&M Rising Sun Nail PolishH&M Rising Sun Nail Polish — 3 lager

H&M Rising Sun Nail PolishH&M Rising Sun Nail Polish — 3 lager (blixt)

H&M Rising Sun Nail PolishH&M Rising Sun Nail PolishH&M Rising Sun Nail Polish — 1 lager

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

11 reaktioner till “H&M Rising Sun Nail Polish Recension, Swatches, Bilder”

  1. Oj vilken torktid. Har bara testat ett lack från H&M och det fick jag missfärgade naglar av trots att jag hade underlack så har inte testat något mer lack därifrån.

    1. Ja det är segt men behövs annars blir det mer kaos i torktiden när alla lager är på plats 🙂 Tråkigt, har aldrig haft det problemet med något slags underlack. Här använde jag bara IsaDoras genomskinliga Wonder Nail 600 Clear.

  2. Det var ju riktigt snyggt! Nu blev jag positivt överraskad. Frågan är väl om jag har tålamodet att applicera detta lack, men med tanke på att det är så löjligt billigt så MÅSTE jag ju testa det 😀

  3. Jag tycker flaskan är snygg med den träliknande korken men däremot kan jag tycka att lack som är jobbiga att måla (jag är en tålamodslös perfektionist) inte är värda att ha. I mitt hem används de automatiskt väldigt sällan…

  4. Vilka sköna 70-talsvibbar det blev av den träfärgade korken till det gula!
    Färgen ser ganska lättburen ut för att vara gul 🙂

  5. Var tvungen att kika in resten av serien med grejer, bodybuttret fastnade jag lite extra för samt ”lemon” grejerna. Döläckert med träkorkarna ju, hur kitschigt som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.