H&M Sweet Nothings Glitter Lip Colour

H&M Sweet Nothings Glitter Lip Colour
H&M Sweet Nothings Glitter Lip Colour

H&M Sweet Nothings Glitter Lip Colour (99 SEK) är ett av tre nya glittriga läppstift med en metallisk finish. Övriga är starkare färger i plommonlila och magenta med namnen “Breathless” och “Kiss Me Magently”.

Sweet Nothings är persikofärgad med neutral ton. Lite 90-talsvibbar får jag av färgen. När det är applicerat så syns och känns inte glittret, och istället för glitter så har det istället ett metalliskt sken.

Precis som H&M’s matta läppstift doftar det sötaktigt av karamell. Jag får lite nöjesparksvibbar av doften, och den är inte lika behaglig som många andra mer vaniljdoftande läppstift. Utöver det så är det en krämig formula, utan att vara för lös och krämaktig, det sitter bättre på än ett vanligt krämigt läppstift. Efter en liten stund känns det som det ger en fylligare plutmun. Ganska så vågat, eller lagom vågat för den som inte är så van vid glittermunnar!

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.