HYPE BY MOOD Årets svenska produkt

hype styling

HYPE BY MOOD Årets svenska produkt

Nu kan du få chansen att prova Hype By Mood via Smartson Testpilot. Gå till ansökningsformuläret här.

I förra veckan när Swedish Beauty Awards hölls, var det hårvårdsmärket HYPE BY MOOD som tog hem priset för årets svenska produkt. Det förvånar mig inte, MOOD har enligt mig de bästa blonderingsprodukterna på marknaden (även om det nu var det ett tag sedan jag blekte håret).

HYPE by Mood är en serie kraftfulla stylingprodukter speciellt framtagna för dig som både färgar och stylar håret. Innehåller Triple Action Protection som bevarar hårets färg och skyddar det mot värme och skadliga UV-strålar.
HYPE by Mood hårfärger innehåller Triple Action Protection som bevarar hårets färg och skyddar det mot värme och skadliga UV-strålar. Ammoniakfria intensivtoningar utvecklade för att passa det skandinaviska håret. Håller upp till 6 veckor.”

Återförsäljare: Hårfärger säljs i dagligvaruhandeln (Lindex, Coop, ICA Maxi och hos utvalda ICA Supermarket & Kvantum). Stylingprodukterna finns hos ICA Maxi och utvalda ICA Supermarket & Kvantum.

Se mer!

hype toning

MOOD Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

3 reaktioner till “HYPE BY MOOD Årets svenska produkt”

  1. Kan man använda toningen på blekt hår? Jag vill bli av med de gula och lite orangea tonerna, vilken skall jag då använda?
    Tack på förhand

    1. Hej Förvirrad 🙂
      Dessa produkter kan du inte köpa längre vad jag vet. Vill du bli av med gula toner i håret rekommenderar jag dig att packa in håret ordentigt med silverschampo (och balsam) och låta just silverprodukter gotta sig i håret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.