IDUN Minerals Nyheter Våren 2018

IDUN Minerals Vårnyheter 2018

Naturlighet har fler än ett uttryck. Därför har vi skapat vår skönhet av rena ingredienser i olika nyanser– för att passa alla de uttryck och ansikten som lever här.

I februari har vi valt att utöka makeupserien med en ny ögonbrynsprodukt – Perfect Eyebrows som ger snygga fylliga bryn, tre nya nagellacksfärger i metallskimrande nyanser samt ett praktiskt resekit med hudvård.

Perfect Brows (179 SEK/5,5 ml)

En ögonbrynsgel berikad med naturliga fibrer som gör brynen fylligare och mineralpigment som ger en fin och jämn färg. Formulan i kombination med den lilla borsten gör den lätt att använda och ger en exakt applicering, ögonbrynen får en fin form och håller sig på plats hela dagen. En ögonbrynsgel som passar den som har glesa ögonbryn och/eller önskar fylligare och mer dramatiska ögonbryn.
Produktegenskaper: Fri från parfym, mikroplaster, silikoner. Lämpar sig för personer med känslig hud. 100 % vegansk

  • Light
  • Medium
  • Dark

Nail Polish (95 SEK/11 ml)

Idun Minerals lanserar även 3 nya skimrande nagellacksnyanser; Guldsilvriga Kalksten, Bordeauxfärgade Obsidian samt rosa Turmalin. Nagellacken innehåller ingredienser av högsta kvalité och har en long-lasting formula som ger strålande glans. Nagellacken har en så kallad 5-free formula vilket innebär att man tagit bort fem hälsovådliga kemikalier. IDUN Minerals nagellack är berikat med mineraler, vitaminer och mandelolja. Produktegenskaper: Fri från parfym, mikroplaster, silikoner, 100 % vegansk

  • Kalksten
  • Turmalin
  • Obsidian

Moisturizing Travel Collection (249 SEK)

IDUN Minerals populära hudvårdsprodukter är nu tillgängliga i en praktiskt reseförpackning. Kittet består av tre produkter som används i tre steg; rengöring, serum och dagkräm. Alla produkter är dermatologiskt testade och lämpar sig även för personer med känslig hud.
Ingredienserna i vår hudvårdsserie är dokumenterat milda och effektiva för att hålla huden i balans. Äppelsyra (AHA) är milt rengörande med rätt pH och fuktåtergivande. Vitamin C och E är antioxidanter som skyddar och vårdar huden. Vitamin B (niacinamid och folsyra) stärker hudens motståndskraft. Mineralerna, magnesium, zink och kalium håller huden i balans. Idun Minerals har använt oljor från raps och havre som är mjukgörande för huden. Produkterna är parfymfria, veganska och tillverkade i Sverige.

  • Cleansing Face & Eye Lotion 30 ml
  • Rich Moisture Serum 15 ml
  • Moisturizing Day Cream 15 ml

Samtliga produkter lanseras i februari 2018 på idunminerals.se och utvalda apotek


Idun Minerals Moisturizing Travel Collection

Idun Minerals Perfect Eyebrows Gel Light Medium Dark

IDUN Minerals Kalksten Turmalin Obsidian Nail Polish

IDUN Minerals Pressreleaser Produktnyheter

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “IDUN Minerals Nyheter Våren 2018”

  1. Hur funkar ögonbrynsgelen stelnar den på ögonbrynen eller vad händer. Jag bara provat med samma som ögonskuggor ja i puderform vad tycker du är bäst mvh Maria.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.