Illamasqua Eurydice Lipstick

Illamasqua Eurydice Lipstick

Illamasqua Eurydice

Illamasqua Eurydice (£15.50) ingår i Illamasquas kollektion Human Fundamentalism, men säljs exlusivt hos Asos. Uppdatering! Finns nu även på Illamasqua.com.

Eurydice är ett ultrapigmenterat, neonigt och fuchsiarosa matt läppstift. Det har krävts en del photoshoppande för att få fram dess exakta nyanser. Eurydice har inte riktigt de där starka blå undertonerna utan drar mer åt röda undertoner.

Matta läppstift är oftast svåra att applicera och Eurydice är inget undantag. Det behövs ett läppbalsam under för det ser inte alls bra ut på mig om jag inte har det. Jag gillar matta stift och dess finish, men Eurydice är något av det extremaste matta jag vart med om. Utan läppbalsam duttar jag på färgen, men det är besvärligt att få en jämn konturlinje och det känns väldigt torrt. Jag äger bara ett till av Illamasquas matta läppstift — och det är inte på långa vägar så torrt som Eurydice. Med läppbalsam under är Eurydice dock superlätt att applicera och det blöder inte ut.

Eurydice lämnar ett fint stain efter sig och det har en superlång hållbarhet. Det blir aldrig ojämnt och man behöver inte oroa sig för att äta, dricka eller att det ska synas något på tänderna. Det lämnar ytterst lite avtryck på glas också.

Illamasquas läppstift är doft & smakfria. Det var som sagt svårt att återge rätt intensitet av läppstiftet, så tänk er att det är ytterligare starkare än vad jag visar på bilderna.

Finns att köpa: Illamasqua.com

Se swatches & bilder!

Illamasqua Eurydice Lipstick Illamasqua Eurydice Lipstick

Illamasqua Eurydice Lipstick Illamasqua Eurydice Lipstick

Illamasqua Eurydice Lipstick Illamasqua Eurydice Lipstick

Illamasqua Eurydice Lipstick Illamasqua Eurydice Lipstick

Illamasqua Lipstick EurydiceIllamasqua Lipstick Eurydice

Illamasqua Eurydice LipstickIllamasqua Eurydice Lipstick

Läppstift Illamasqua Läpprodukter Makeup Recensioner Etiketter: , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “Illamasqua Eurydice Lipstick”

  1. Ohh! Det är verkligen min färg! Frågan är om jag skulle stå ut med formulan eftersom jag inte går en enda minut under dagen när jag inte har läppbalsam! (Om jag inte har sfift som är återfuktande förstås!)

    1. Det är inte uttorkande (konstigt nog), känns bara strävt på och framhäver rynkor mer än andra matta läppstift! Så det kan vara personligt vad man kan bära osv men jag föredrar såklart med läppbalsam först 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.