Illamasquas Skin Sketching Teknik

Illamasqua Skin Sketching Medium Pencils

Illamasqua Skin Sketching Medium Pencils

Illamasqua Skin Sketching Medium Pencils

Kreativa Illamasqua lanserar nu de krämiga pennorna ‘Medium Pencils’. Inspirationen kommer från Greta Garbo och hennes ikoniska illusion av ett djup i ögonhålan.

Medium Pencils kan liknas vid vanliga blyertspennor och finns i färgglada till neutrala färger. De har en långvarig hållbarhet och krämig formula. Idén med pennorna är att använda dem med en `Skin Sketching Technique´. Man ska skissa fram makeupen helt enkelt. De är anpassade till ögon och läppar.

På så vis definierar och framhäver konturer på bästa vis. Det ska också hjälpa till att skära ner på tiden det tar att sminka sig. `Skin Sketching´är en teknik från Illamasquas School Of Art och en tutorial finns att se på YouTube.

Återförsäljare: Illamasqua.com
Pris: £13.00

3 reaktioner till “Illamasquas Skin Sketching Teknik”

  1. Vilken av dem testade du? Du skrev att det var en långvarig formula och krämig, smetades strecket/pennan ut under dagen, och ungefär hur länge höll sig sminket på plats?

  2. Carina: Hade jag testat någon av dessa hade jag nämnt det i inlägget! Jag har skrivit att de har en långvarig hållbarhet och krämig formula, enligt deras pressmeddelande som du kan läsa här: .

  3. Okej, mitt misstag! Tolkade det som att du hade testat det, eftersom att du skrev att de har en lång hållbarhet och krämig formula.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.