Kérastase Chroma Sensitive Caressing Cleansing Balm Recension

Kérastase Cleansing Balm

Kérastase Chroma Sensitive Caressing Cleansing Balm

4+

Kérastase Chroma Sensitive Caressing Cleansing Balm (200 ml) är ett milt schampoo utan sulfater och verkar effektivt mot färgat hår. Jag har varken färgat eller blekt nu för tiden, så kan tyvärr inte nämna något på den fronten.

Tidigare har jag använt L’Oréal Professionals version av cleansing balm, Absolute Repair Cellular Repairing Cleansing Balm. Den löddrar lite mer än Kérastases, som jag inte tycker löddrar alls. Jag har använt Chroma Sensitive Cleansing Balm helt enligt Kérastases instruktioner.

För det första är konsistensen i L’Oreal något mer fastare och produkten kommer i en tub vilket gör det lättare att portionera ut schampoot. Kérastase Chroma Sensitive har en pumpflaska i plast och en bred pump som är långsam att åka tillbaka. På grund av det tar det mer tid än nödvändigt att få ut tillräckligt mycket produkt. Kérastase rekommenderar 10 pumpar för mellanlångt hår och det skulle jag också rekommendera om håret är riktigt smutsigt. Det gör håret rent, men inte djuprengörande, så dagen efter kan håret se lite fetare ut än vad de gör med vanliga schampon. Men ibland gillar jag att håret behåller lite fett, för stadga och utan friss.

Nu använder jag inte Chroma Sensitive Caressing Cleansing Balm regelbundet. Hade jag gjort det skulle 200 ml ta slut relativt fort. Eftersom det inte skummar något alls, vill jag gärna ta mer och mer produkt. 10 pumpar brukar jag ta oavsett hur rent/smutsigt håret är. Det verkligen skonsamt mot håret och doftar riktigt gott precis som Kérastases Chroma-linje gör. Den har en ljusrosa transparent färg. Jag kommer nog köpa det här igen. Att kombinera cleansing balm med vanliga schampon har numera blivit min rutin. Pumpflaskan kan jag stå ut med, den har alltid fungerat, om än trög! Jag är dock lika förtjust i L’Oreals Cellular Repair, så det blir mer en budgetfråga vid nästa köp. Tyvärr har jag slängt Cellular Repair-tuben för längesedan, så kan dessvärre inte jämföra ingredienserna.

Finns att köpa: BeautyPlanet

Se mer bilder & ingredienser!

Kérastase Cleansing BalmKérastase Cleansing Balm

Kérastase Cleansing Balm IngredientsKérastase Cleansing Balm

Kérastase Cleansing BalmKérastase Cleansing Balm

Kérastase Cleansing Balm IngredientsKérastase Cleansing Balm

Kérastase Schampo Etiketter: , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.