Kérastase Cristalliste

Kérastase Cristalliste

Kérastase Cristalliste

Cristalliste är Kérastases senaste serie av hårvårdsprodukter. Den innehåller ett Liquid Light Complex som sägs vara den fulländade teknologin för vård av hårstrået som gör håret lätt, rent och viktlöst. Liquid Light Complex ska bland annat göra längder och toppar mjuka och polerade och ge rent och viktlöst hår från botten till toppen.

Cristalliste marknadsförs som en linje för unga kvinnor med långt hår. Serien ska passa dem med en hårbotten som tenderar att bli fet och har torra längder och toppar. Den gör att hårbotten rengörs på djupet, att toppar & längder blir mjuka och polerade, samt att håret får en glans och luftig känsla.

Bain Cristal (kallas för hårbad, ej schampoo! ca 219kr) innehåller högskummande tensider som löser upp orenheter. Innehåller ej silikoner, parabener och färgämnen. Den kommer i två varianter för långt och fint hår/långt och tjockt hår.

Lait Cristal (balsam ca 249kr) har en naturlig kraftfull fuktgivare, Aloe Vera, som återställer lipidstrukturen. Ger en bättre utredningseffekt m.m. Den har ljusskimrande mikropartiklar och en textur som “försvinner” in i håret. Sköljs ur.

Lumière Liquid (ca 289kr) används som ett läppglans för håret. Har en viktlös, kristalliknade glans och används på torra längder och toppar. Leave-in.

Speciellt glad är jag över att de lanserar ett till balsam. Jag har nämligen bara sett ett enda balsam ur Kérastases fulla sortiment förut. Det går dock ingen nöd på deras leave-in creams/milks och inpackningar.

Finns att köpa: Lanseras Mars/April 2012.

Hårvårdsserier Kérastase

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

En kommentar till “Kérastase Cristalliste”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.