Kérastase Initialiste

Kérastase Initialiste Advanced Scalp and Hair Concentrate

Kérastase Initialiste

Kérastase presenterar Initialiste, det första serumet för födelsen av ett ännu starkare och mer glansigt hår. Det är en innovation inspirerad av hudvård.
25 år efter skapandet av den första hårmasken, har Kérastase återigen varit innovativ genom skapandet av en revolutionerande hårvårdsprodukt som verkar för att stärka håret med tiden. Initialiste är det första serumet baserat på forskning kring stamcellerna som verkar vid hårsäcken för att håret ska kunna växa sig starkare, glansigare och vackrare. Dess exklusiva Regenerative Complex® skyddar och optimerar stamcellernas miljö för att främja hårsäckens vitalitet. Håret förbättras från källan med långvarigt resultat.

Jag startade min ”kur” igår (läs 8 februari) så blir spännande att se vad den här går för. Den ska visa synligt resultat inom 7 dagar och inom en månad ha ökat hårets vitalitet med 76% enligt Kérastase. Vi får se! Jag lägger upp en recension så snart jag är redo 🙂

Finns att köpa: Feelunique SE. Rek pris i Sverige är 599 SEK.

Kérastase Produktnyheter Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

11 reaktioner till “Kérastase Initialiste”

 1. Hej! =) Är nyfiken om du märkt nått resultat av Kerastase Initialiste än? Och vad används den för? Jag tappar jättemycke hår och undrar om den kan vara nått för mej? /Elin

  1. Japp, märkte resultat efter första användningen faktiskt! Håret såg lenare och friskare ut, men tror mig tappa lika mycket hår som innan. Så ska testa den minst 3 veckor till så det går över en månad iaf för att se om håret känns tjockare! Den ska stärka håret med tiden m.m. 🙂 Info här!

   1. Tack snälla för snabbt svar! =) Ska hålla koll här på bloggen om hur resultaten blir längre fram.. Jag beställde en igår, så nu hoppas jag på att sluta tappa så mycke hår och få ett bättre hår! =)

 2. Hej igen! 🙂 Hur använde du kerastase initialiste? På torrt eller blött hår?
  Och fönade du alltid håret efter att du applicerat produkten?

  1. Hej Elin!
   Mitt internet har krånglat hela dagen så därför lite sent svar! Jag använder den just nu endast i blött hår, fönar inte alltid, men ibland!

   1. Tack igen! =) Står i min bruksanvisning att man ska tvätta håret först, sen föna och sen i med produkten…men när jag såg en video på youtube hade dom också blött hår…hmm..blir osäker hur den egentligen ska användas..=/

    1. Ingen orsak , fråga på bara! Jag har ingen svensk bruksansvisning, utan engelsk info på själva förpackningen och där står det att det ska vara handdukstorkat! Så jag tror inte det har en så stor betydelse faktiskt. Mer viktigt kanske att man blött ner huvudet så hårbottens porer har öppnats upp typ. Haha det är bara min teori, man kan givetvis använda den i toppar och längder också :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.