KICKS Bronzing Powder Recension, Swatches, Bilder

KICKS Bronzing Powder

Kicks Bronzing Powder i Summer In The City

4+

KICKS Bronzing Powder Summer In The City är ett matt solpuder i en blank svart dosa med fönster. Den här är lite knepig att öppna om man har långa naglar, locket sitter som berget.

Kakan är lagom stor och är bra pigmenterad. Med vissa borstar smular den nästan inget alls, men med andra kan det bli lite mer. Det är dock inga problem att blanda ut pudret om jag får för mycket i ansiktet. Dock inget att rekommendera med flytande foundation som underlag. Det känns inte heller kul att dusta bort för mycket överflöd från borsten, då bronzers oftast är bland de dyraste man kan köpa i makeupväg. Nu är inte detta solpuder speciellt dyrt, men om jag bara pratar kvalitet så förstår ni. Bronzers gillar jag lite extra om de är hårt pressade, men ändå ger en bra och jämn mängd på borsten.

Summer In The City passar de flesta, men jag hade blivit riktigt glad om KICKS släppte en som var ljusare ändå. Finishen är precis som de beskriver, matt med en natural radiance. Den ser neutral ut och ger inget sken av orange på mig. KICKS Solpuder är i övrigt berikad med vitamin E och C, samt fri från parabener. Den håller dock inte en hel dag, men det här är något jag kan tänka mig ha med mig överallt som touch-up och back-up!

Finns att köpa: KICKS, 129 SEK

Uppdatering: Bronzern nylanserades 2014 och du hittar det på denna sidan.

Se fler bilder & swatches!

kicks-solpuderKICKS Solpuder

kicks-solpuder-ingredienserKICKS Solpuder

KICKS SolpuderKICKS Solpuder

KICKS SolpuderKICKS Solpuder

KICKS-Solpuder-SwatchesKICKS Solpuder

Bronzers KICKS Makeup Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “KICKS Bronzing Powder Recension, Swatches, Bilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.