KICKS Colour ID — få fram din perfekta foundationnyans

KICKS Colour ID

KICKS Colour ID

Större delen av Sveriges kvinnor (56%)* använder dagligen foundation – men att hitta rätt kan vara något av en utmaning. Nu lanserar KICKS höstens stora nyhet – KICKS Colour ID, verktyget som enkelt och snabbt får fram din perfekta foundationnyans!

KICKS Colour ID baseras på en revolutionerande teknik som kan mäta hudens exakta färgton för och sedan matcha den med den perfekta foundationnyansen. Fel nyans av foundation är ett alltför vanligt problem och hela 61%* av alla kvinnor anser att det som mest skulle förenkla deras val av foundation vore att just veta sin exakta hudton och vilka produkter som då har helt rätt nyans för dem.

– Vi ser verkligen fram emot att vara först med att erbjuda våra kunder den unika service som KICKS Colour ID innebär. På bara några sekunder mäter skönhetsexperterna i butik din hudton och kan sedan enkelt matcha den mot de över 1.600 foundations vi har i sortimentet för att verkligen hitta ditt perfekta val, säger Nanna Hedlund, Marknadschef på KICKS.

Den personliga färgkoden med KICKS Colour ID kan självklart även användas på kicks.se. Där kan du enkelt sortera fram alla produkter som passar just dig. Har du dessutom sparat din färgkod på ”Mina sidor” är alltid rätt nyans förvald för dig när du surfar runt på kicks.se.

– För oss är det centralt att alla våra kanaler samverkar. Det innebär också att när man fått sin personliga färgkod i butik så kan man nu hitta sin perfekta nyans även från varumärken som bara finns i ett fåtal butiker och på kicks.se, såsom MAC eller Giorgio Armani Beauty, berättar Nanna Hedlund.

I samband med lanseringen av KICKS Colour ID så introducerar KICKS en garanti – KICKS Colour Guarantee. Det innebär att KICKS garanterar att en foundation med samma färgkod som din hud matchar perfekt. Skulle du inte vara nöjd med din matchning är du välkommen tillbaka inom 14 dagar för att byta din foundation.

KICKS-Colour-ID

KICKS Makeup Pressreleaser Produktnyheter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.